Dolar

32,5073

Euro

34,8805

Altın

2.431,79

Bist

9.915,62

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresi

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-05 15:47:47

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresi
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, "Tarihimize ve medeniyetimize yakışmayan hiçbir hareket içinde yer almayacağımıza, erkekleşen siyasetçi değil yaradılış özelliklerimize uygun bir anlayış içinde kadın olarak siyaset yapacağımıza söz veriyorum" dedi.

Çam, Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmaya, "AK Parti Kadın Kolları teşkilatımız hızlı büyüyerek 4 milyonu aşkın üyesiyle dünyanın en büyük kadın örgütü olmuş ve siyaset dünyamıza önemli hizmetler yapmıştır. Hiç kuşkusuz ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde analarımızın, ninelerimizin büyük emeği olmuştur ve olmaya devam edecektir" sözleriyle başladı.

Seçim çalışmalarını başarılı bir şekilde yürüten AK Parti kadın kollarının yeni bir başlangıç yapmak ve talimatlarını almak için toplandığını belirten Çam, AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a minnet ve şükranlarını iletti.

Çam, zaferden zafere ulaşan AK Parti için gece gündüz çalışacaklarını, gerektiğinde kadın kolları genel merkezi, 81 il ve 919 ilçe teşkilatında görev yapan her bir kişiyle görevlerini diğer partililere teslim etmeye hazır olacaklarını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tarihimize ve medeniyetimize yakışmayan hiçbir hareket içinde yer almayacağımıza, erkekleşen siyasetçi değil yaradılış özelliklerimize uygun bir anlayış içinde kadın olarak siyaset yapacağımıza, ailenin ve toplumun direği olan kadınlarımızı her alanda destekleyeceğimize ve geleceğe güçlü nesiller yetiştirecek kadınlarımız için çalışacağımıza, siyaseti sadece insanlığa daha iyi hizmet etme aracı olarak göreceğimize, uzlaşmaya açık bir siyasi rekabet içerisinde olacağımıza, hiçbir zaman bize yakışmayan ve en önemlisi ayrıştırmalara neden olacak fitnelere izin vermeyeceğimize, her dakikamızı partimize, teşkilatımıza ve milletimize ayıracağımıza söz veriyorum."

Siyaseti çıkar amaçlı yapmak isteyenleri dün olduğu gibi bundan sonra da partiye ve çevrelerine yaklaştırmayacaklarını kaydeden Çam, her inanç ve görüşe saygılı olacaklarını ifade etti.

Çam, önce milletin ve sonra da bütün coğrafyanın barışı, huzuru ve refahı için mücadele edeceklerini dile getirdi.

Bugüne kadar AK Parti'de görev almış kadın kolları başkanlarına, kurucu başkan ve görev yapmış bütün başkanlara, il ve ilçelerde görev yapanlara teşekkürlerini ileten Çam, kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Haber Ara