Dolar

32,2898

Euro

34,8020

Altın

2.450,63

Bist

10.218,58

AK Parti Grup Baskanvekili Inceoz:

AK Parti Grup Baskanvekili Inceoz:

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-11 19:21:11

AK Parti Grup Baskanvekili Inceoz:
AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, "Tarih, terör örgütü ile etkin mücadele ederken, yanımızda olanları not ettiği gibi karşımızda duranları ve lafı ağzında evirip çevirenleri de not etmektedir. Tüm mazlumların gözü Türkiye'de. O yüzden Türkiye'nin mücadelesi büyük önem arz ediyor" değerlendirmesinde bulundu.

İnceöz, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin sadece Türk halkının değil, tüm bölge halkının, Gazze'den Bosna'ya, Afrika'dan Kafkaslar'a kadar tüm Müslüman coğrafyanın umudu olduğunu belirterek, Türkiye'nin bu sorumlulukla hareket ettiğini, attığı adımları da bu ciddiyetle attığını ifade etti.

Terör örgütü ve yedi düvelle mücadele ettiklerini vurgulayan İnceöz, şunları kaydetti:

"Tarih, terör örgütü ile etkin mücadele ederken yanımızda olanları not ettiği gibi karşımızda duranları ve lafı ağzında evirip çevirenleri de not etmektedir. Tüm mazlumların gözü Türkiye'de. O yüzden Türkiye'nin mücadelesi büyük önem arz ediyor. Mazlumların son ve yıkılmaz kalesi Türkiye, hep ayakta duracak ve umut olmaya devam edecektir."

- "Terör faaliyetlerini savunanları milletimiz görüyor"

İnceöz, Türkiye'nin terör örgütü ile mücadele ederken, terör örgütünün avukatlığını da "Paralel Yapı"nın yaptığını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

"Teröristler etkisiz hale getirilirken ses, paralel yapıdan geliyor. Basın ve sosyal medya yoluyla terör örgütüne yapılan operasyonlara tepki verenleri, terör faaliyetlerini savunanları milletimiz görüyor. Bu gayr-ı meşru yapılanmanın ne olduğu artık milletimiz tarafından da anlaşıldı. Milletin birliğini hedef alan bu yapının tüm uzantılarını bertaraf etmeden bu millete rahat yüzü yok."

Haber Ara