Dolar

32,3601

Euro

34,8044

Altın

2.394,95

Bist

10.208,65

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-06 20:49:17

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "AK Parti bir bölge partisi, etnik mezhep partisi değildir, AK Parti bir millet partisi, 78 milyonun partisidir" dedi.

Manisa milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur ve İsmail Bilen'le AK Parti Akhisar ilçe teşkilatının aşure hayrına katılan Özdağ, Türkiye'nin bütün engellemelere rağmen büyümeye devam ettiğini kaydetti.

Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlerin bulunduğunu bildiren Özdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"7 Haziran'da bizi yoklukla imtihan ettiler. Hep beraber CHP ve MHP'nin koalisyona oynadığını gören milletimiz bize teveccüh gösterdi. Bu çok büyük bir teveccühtü. Sosyal devlet uygulamalarını yapan AK Parti, diğer yandan özgürlük alanlarını genişleten AK Parti. HDP'den vazgeçtiler ve oylarını aldık. Bizim başarımızın arkasında aziz milletimiz ve her şeyin sahibi olan Allahımız var. Allah 'Çalışana veririm' diyor. Biz çalıştık, çok çalıştık. Bundan sonra bizim rakibimiz yok. Rakibimiz kendimiziz. Türkiye 2 partili tarafa doğru gidiyor. Bir tarafta muhafazakar, demokrat ve milliyetçi olan sağ, yani AK Parti. Diğer yanda sosyal demokratlar diyeceğimiz -inşallah öyle olurlar- CHP."

Özdağ, verdikleri her sözü bir yıl içinde yerine getireceklerini belirterek, şöyle konuştu:

"PKK ile mücadelemiz devam edecek. Milletimiz 'Sivil toplum kuruluşlarıyla masaya oturun, müzakere edin ancak haksız yere insan öldüren bütün terör örgütleri ile mücadele edin' mesajını bizlere verdi. Özgürlük alanımızı daraltanların gök kubbeyi başına yıkacağız. AK Parti bir bölge partisi, etnik mezhep partisi değildir, AK Parti bir millet partisi, 78 milyonun partisidir. Biz seçimde konuştuk; siz sandıkta konuştunuz. 5 kardeşimizi meclise gönderdiniz. Kimin bu çorbada tuzu varsa teşekkürler. Bir kez yükselen bayrak bir daha inmez. Biz hep daha yukarı çıkaracağız."

Haber Ara