Dolar

32,3409

Euro

34,8363

Altın

2.402,79

Bist

10.276,88

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-30 14:23:37

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili adayı Nükhet Hotar, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'ne az bir süre kaldığını belirterek, "Biz denizden geçip de derede boğulacak değiliz. Her konuda olduğu gibi bu konuda da Türkiye olarak dünyaya örnek olmak istiyoruz. Bunları yapabilmemiz için iki sihirli kelime çok önemli, istikrar ve güven. Sizden tek ricam 12 yıl öncesi ile bugünü karşılaştırıp kararınızı verin" dedi.

Hotar, seçim çalışmaları kapsamında Bostanlı'da özel eğitim kurumlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

AK Parti'nin dezavantajlı gruplara sağlamış olduğu kazanımlardan ve seçim beyannamesinde yer alan uygulamaları anlatan Hotar, "Bu seçim, matematiksel hesapların yapılacağı değil Türkiye'nin kazanımlarını devam ettirip ettirmeyeceğinin ya da bugün Suriyelilerin Avrupa kapılarına dayandığı gibi bir duruma düşüp düşmeyeceğinin belli olacağı bir seçim" diye konuştu.

Yedi düvele karşı bu toprakların kazanıldığını, toprağın bir santimetrekaresinin bile verilmeyeceğini bunun mücadelesinin de hep birlikte verilmesi gerektiğini vurgulayan Hotar, 1 Kasım seçiminin Türkiye'nin 2023 ve 2071 hedeflerinin gerçekleşmesi açısından son derece önemli olduğuna dikkati çekti.

Hotar, şunları söyledi:

"Daha iyi bir Türkiye özleminde olduğunuzu, çocuklarınıza daha iyi bir gelecek bırakmak istediğinizi biliyorum. Bunu riske atmadan ve her türlü siyasi görüşün üzerinde, ülkesini, birliğini, bütünlüğünü ve kardeşliğini önceleyerek tercihlerini kullanacağına inanıyorum. Eksiklerimiz var ama zaten dünyanın hiçbir yerinde herkesin mutlu olduğu bir düzen yok, hiç olmadı ve olmayacak. Önemli olan olumlular mı ağır basıyor, olumsuzlar mı bunun görülmesi. Biz her zaman sizden gelen eleştiri ve taleplere açığız."

Halkın tüm sorunlarını bildiklerini vurgulayan Nükhet Hotar, "Rapor almayla ilgili, taşıma ile ilgili her şeyi biliyoruz. Bunları da çözeceğiz. Biz denizden geçip de derede boğulacak değiliz. Her konuda olduğu gibi bu konuda da Türkiye olarak dünyaya örnek olmak istiyoruz. Bunları yapabilmemiz için iki sihirli kelime çok önemli, istikrar ve güven. Sizden tek ricam 12 yıl öncesi ile bugünü karşılaştırıp kararınızı verin" ifadelerini kullandı.

Hotar, konuşmasının ardından engelli çocuklar ve aileleriyle ilgilendi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Ara