Dolar

32,2633

Euro

34,7471

Altın

2.402,76

Bist

10.224,98

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-18 19:44:06

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, "Gerçek milliyetçi parti Türkiye'de AK Parti'dir. Bizim milliyetçiliğimizde zor günlerde 'bay no' olmak yok" dedi.

Çavuşoğlu, Elmalı ilçesi Hükümet Caddesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Buradaki konuşmasında ülkede hayal edilemeyenleri başardıklarını ifade eden Çavuşoğlu, kente ve ilçeye yönelik projelerini açıkladı.

Elmalı'ya yeni bir güreş alanı kazandıracaklarını, ilçedeki tarihi evlerin restorasyonunu da sürdürmeyi planladıklarını belirten Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Atalarımızın bıraktığı mirasa sahip çıkmak bizim görevimizdir. Çünkü biz sözde milliyetçi değil, gerçek milliyetçiyiz. Gerçek milliyetçi parti Türkiye'de AK Parti'dir. Slogan milliyetçisi değiliz ama atalarımızın miraslarına sahip çıkarız. Biz gideriz, Türk'ün adının ilk defa geçtiği yerlere yol da yaparız. Bizim milliyetçiliğimizde zor günlerde 'bay no' olmak yok. Bizim milliyetçiliğimizde, vatanın her koşulda, şartta emrinde olmak vardır. Elimizin taşın altına koymak vardır. Gördünüz Sayın Bahçeli'yi. İşte tek başına iktidar çıkmadı, gelin hükümet kuralım, 'hayır'."

- "Yeniden şahlanış devam edecek"

Çavuşoğlu, ülkenin geleceği açısından 1 Kasım seçimlerinin önemli olduğunu vurguladı. Tüm tuzakları bozarak, engelleri aşarak, zincirleri kırarak 1 Kasım'da sandığa gideceklerini belirten Çavuşoğlu, "1 Kasım'da mührü AK Parti'ye basacağız, sandıkları oylarımızla dolduracağız. AK Parti'yi yeniden tek başına iktidara getireceğiz. Ülkemizde tekrar istikrar, güven ve yeniden şahlanış devam edecek" dedi.

Terör örgütüyle mücadelenin de süreceğini vurgulayan Çavuşoğlu, "Güvenlik güçlerimiz de terörün kökünü kazıyor. Dağlarda da kazıyor, şehirlerde de tertemiz ediyor. Bitirinceye kadar kararlı mücadelemizi yapacağız. Onlar polislerimize, askerlerimize kalleşçe tuzak kuruyorlar. Onlar mertçe askerimizin, polisimizin karşısına çıkamazlar. Onlar ancak kalleşlik yapar ama ne yaparlarsa yapsınlar, bizi sindiremezler. Terörü Türkiye'den Allah'ın izniyle milletimizin gücüyle tertemiz edeceğiz" diye konuştu.

Çavuşoğlu, daha sonra Akçay Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla buluştu.

Haber Ara