Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

AK Parti Gençlik Kollarından CHP'ye Mektup

AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları yeni sistemi anlatan mektupları CHP Genel Merkezi'ne gönderdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-08 09:35:33

AK Parti Gençlik Kollarından CHP'ye Mektup
AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları yeni sistemi anlatan mektupları CHP Genel Merkezi'ne gönderdi.

PTT'ye giderek anaysa değişikliği ve maddeleri hakkında yazılan mektupları CHP Genel Merkezine gönderen Gençlik Kolları Başkanı Yönlü, "CHP Genel Merkezine partimiz tarafından hazırlanan evet broşürü ve değişikliğin neden yapıldığını anlatan metni posta yolu ile gönderdik. Siyaset yapmak bizim için amaç değildir."dedi.

Katıldığı radyo programında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylediği cümlelerin talihsizlik olduğunu ifade eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özgür Yönlü açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bu ülkenin maalesef ana muhalefet partisi lideri siyasi tarihin en köklü hareketlerinden birinin lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'düşünün yeni modeli kurduk. Halk seçti Cumhurbaşkanını, Başbakan da başkası oldu. Asıl kavga o zaman çıkacak asıl onu düşünmemiz lazım' sözleri talihsizliktir.

Öncelikle bilinmesi gerekir yapılan bir sistem değişikliğidir. İki başlılık ortadan kaldırılarak Başbakanlık kurumu da kaldırılmaktadır. Cumhurbaşkanı ise doğrudan halk tarafından seçilmektedir.

CHP Genel Başkanının bilmesi için söylemek gerekirse gelecek sistemde Başbakanlık kurumu yoktur."

Ana muhalefet liderinin düştüğü durumun millet adına gençleri endişelendirdiğini belirten Gençlik Kolları Başkanı Yönlü, "Siyasetin tek limanı ahlaktır. Millet için doğru ve ahlaklı siyaset yapmaya sizleri davet ediyoruz. Anayasa değişikliğinin idrak edilmesi adına da yeni anayasa değişiminin kazanımını anlatmak adına sizlere de kapımız her zaman açıktır."diye konuştu.

Yapılan açıklamanın ardından Gençlik Kolları hazırladıkları mektupları CHP Genel Merkezine posta yolu ile gönderdi.

Haber Ara