Dolar

32,3802

Euro

34,7694

Altın

2.396,57

Bist

10.208,65

Adıyaman'a Sporcu Fabrikası kuruluyor

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'ın gençlik ve sporu için dev yatırım olan merkez sporcu fabrikasının kurulacağını müjdesini verdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-04 16:43:41

Adıyaman'a Sporcu Fabrikası kuruluyor
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'ın gençlik ve sporu için dev yatırım olan merkez sporcu fabrikasının kurulacağını müjdesini verdi.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman için çok önemli olan Adıyaman Sporcu Fabrikası Projesiyle ilgili inşaat ihale tarihinin belirlendiğini açıkladı.

Adıyaman Sporcu Fabrikası'nda, 5 adet çok amaçlı spor salonu, 2 adet seminer salonu, 4 adet çok amaçlı derslikler, idari ofisler, bay-bayan soyunma odaları, antrenör odaları, doktor ve revir odası, kafeterya, teşhin merkezi bulunacak.

18 Ekim 2016 tarihinde ihalenini yapılacağını kaydeden Ahmet Aydın, "Sportif faaliyetlerde özellikle gençliğimiz için çığır açacak bir proje olan Adıyaman Merkez Sporcu Fabrikası için çalışmalarımız ve takiplerimiz olanca hızıyla devam etmektedir. Gençlerimizin en modern şartlarda ve çağı yakalamış bir şekilde her türlü spor aktivitesini profesyonel manada icra edebilmeleri için gerekli olan altyapının temini noktasında hiçbir fedakârlıktan kaçınılmamaktadır.

Adıyamanımızda gençlik ve spor alanında çığır açacak bir proje olan Adıyaman Merkez Sporcu Fabrikası'nın inşaat ihale tarihi 18.10.2016 olarak belirlenmiştir. 6 Milyon TL'ye mal olacak ve ilimizi bu noktada ülke genelinde yarışmanın içine alacak bu büyük ve faydalı projenin şimdiden hemşehrilerimize ve Adıyamanımıza hayırlar getirmesini diliyorum. İçerisinde pek çok spor dalının rahatlıkla icra edileceği spor kompleksinde yer alacak tesisler şu şekilde olacaktır" dedi.

Aydın, "Gençlerimizin ulaşacağı bu modern tesislerle, yarınlar için yapılan bu yatırımlarla ilimizin ve gençlerimizin geleceğinin, vizyonunun çok daha farklı olacağı kaçınılmazdır. Adıyamanımız bu manada, her alanda gelişen altyapısı ile yarışmanın her zaman içinde olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.

Diğer taraftan bir büyük proje daha olan Kahta Spor Kompleksi' ile ilçemize kazandırılacak olan yarı olimpik yüzme havuzu ve 2000 kişilik kapalı spor salonunun da, bu yıl içerisinde, yakın zamanda inşaat ihalesine çıkılacaktır. Yine, Besni Gençlik Merkezi'nin halihazırda inşaatı devam etmekte olup, Gölbaşı Gençlik Merkezi'nin de yer tahsisinin ardından inşaat ihalesine en yakın zamanda çıkılacaktır. Buradan bir kez daha Adıyaman Sporcu Fabrikası'nın ilimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Ara