Dolar

32,3524

Euro

34,7299

Altın

2.406,15

Bist

10.097,39

AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, 6 fotoğraf için oy kullandı- Karamollaoğlu:- 'Bir hadise geçtikten sonra onu iyi hatırlamak, güzel hatırlamak için enstantaneleri iyi yakalamak gerekiyor. Fotoğrafçılığın marifeti de orada'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-21 10:04:19

AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylaması
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı. Karamollaoğlu, 6 fotoğraf için oy kullandı.

Karamollaoğlu, AA'nın düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylaması için AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları tek tek inceleyerek bilgi aldı.

Karamollaoğlu, "haber" kategorisinde Wisam Hashlamoun'un "Direnişin sembolü 16 yaşındaki çocuk" ile Alaa Muhammed'in "Suriye'de 'Çatışmazlık bölgelerine saldırılar" isimli fotoğraflarına oy verdi.

"Yaşam" kategorisinde ise Karamollaoğlu, Muş'un Yukarı Yongalı köyünde yaşayan vatandaşların kışın köyün 7 kilometre uzaklığındaki yaylalardan koyunlarını getirişini anlatan "Koyunların yolculuğu" isimli fotoğrafı seçti.

Karamollaoğlu aynı kategoriden Gazze Şeridi'ne bağlı Han Yunus kentinde yaşayan Filistinlilerin, sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı mum yakarak evlerini aydınlatmalarını anlatan "Gazze'de Elektrik Kesintileri" adlı fotoğrafı oyladı.

Karamollaoğlu'nun "spor" kategorisindeki tercihi ise Türkiye Ampute Milli Takımı'nın Avrupa şampiyonu olduğu maçın ardından yaşanan sevinci anlatan "Türkiye'nin sevinci" ile "Atlı okçuluk gösterisi" başlıklı fotoğraflar oldu.

- "Hepsi birbirinden güzel kareler"

AA'yı her yıl gerçekleştirdiği "Yılın Fotoğrafları Oylaması" için tebrik eden Karamollaoğlu, "Fotoğrafçılık zamanı dondurmak gibi bir şey. Bir hadise geçtikten sonra onu iyi hatırlamak, güzel hatırlamak için enstantaneleri iyi yakalamak gerekiyor. Fotoğrafçılığın marifeti de herhalde orada. Ben arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Aslında hepsi birbirinden güzel kareler çekilmiş." diye konuştu.


Haber Ara