Dolar

32,5860

Euro

35,0210

Altın

2.457,15

Bist

9.772,87

Abdullah Gül'den KHK eleştirisi hakkında açıklama

Abdullah Gül, 'Ufak bir düzeltme ile bunun önüne geçilebilir diye düşündüm. Bunu oraya buraya çekmenin bir anlamı yok açıkçası. Ben hayatımı millete devlete hizmetle geçirmiş biriyim' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-29 13:56:29

Abdullah Gül'den KHK eleştirisi hakkında açıklama

1. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter üzerinden "sivillere ceza muafiyeti" içeren 696 sayılı KHK'nın 121. maddesine getirdiği eleştiriler hakkında açıklama geldi.

"BİR ANLAMI YOK AÇIKÇASI"

Abdullah Gül konuya ilişkin şunları söyledi:

"O kararnameyi ben sahiplendim. İyi niyetle yapılmış olan bir kararname. Yalnız orada bir boşluk görüyorum. Ufak bir düzeltme ile bunun önüne geçilebilir diye düşündüm. Bunu oraya buraya çekmenin bir anlamı yok açıkçası. Ben hayatımı millete devlete hizmetle geçirmiş biriyim. Önemli konularda görüşlerimi halkça paylaşmak da önemli bir sorumluluk benim için."

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

"Geçmiş cumhurbaşkanımızın da, burada kalkıp maalesef bir muğlaklıktan bahsetmiş olması üzücüdür. Neye dayanarak siz böyle bir muğlaklıktan bahsediyorsunuz? Hangi madde sizi bu muğlaklığa itebiliyor? Bu üzücü olmuştur. Kendileri tarafından yapılan o açıklama, aldığı retweet'lerle süreci çok farklı bir yere doğru işletmiştir."

 

 

 

Haber Ara