Dolar

32,3423

Euro

34,7824

Altın

2.389,08

Bist

10.263,84

Abdullah Gül'den Ahmet Sever açıklaması

Cumhuriyet gazetesinde açıklamalarda bulunan Ahmet Sever'e 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den yalanlama geldi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-09 18:07:06

Abdullah Gül'den Ahmet Sever açıklaması

Cumhuriyet gazetesinde röportaj veren Ahmet Sever'in açıklamalarına karşı 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül internet sitesi üzerinden cevap geldi.

"TAMAMEN KENDİ GÖRÜŞÜ"

Gül'ün Twitter hesbaındna da yayınlanan cevapta "Ahmet Sever'in açıklamalarının tamamen kendi görüşü olduğu" belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi:

"Bugün bir gazeteye röportaj veren Ahmet Sever'in dile getirdiği hususlar tamamen kendi görüşleri olup, 11. Cumhurbaşkanı'mız Sayın Gül ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır."

AHMET SEVER NE DEMİŞTİ?

Abdullah gül'ün eski başdanışmanı olan Sever, bugün Cumhuriyet Gazetesi'ne verdiği bir röportajda gündemdeki Pelikan Dosyası ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. O dönem Ak Parti genel başkanı olarak Abdullah Gül'ün seçilmesi gerektiği imasında bulunan Sever, "Abdullah Gül'e çıkan destek yüzde 76'ydı. Ahmet Davutoğlu'na çıkan destek de yüzde bir civarındaydı" dedi.

Açıklamaları sonrası söylediklerinin Gül'ün değil kendi fikri olduğunu söyleyen Sever, “Sözlerimin ardında Sayın Gül'ün olduğuna dair spekülasyon yapılıyor. Artık Sayın Gül ile çalışmadığım için ne söylüyorsam kendi adıma söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Sever, ayrıca Pelikan Dosyası ile ilgili açıkça "Pelikan'ın arkasında Erdoğan" dedi.

HABERE GİTMEK İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYINIZ


Haber Ara