Dolar

32,4734

Euro

34,8374

Altın

2.450,84

Bist

9.871,34

9. Cumhurbaşkanı Demirel'in vefatı

9. Cumhurbaşkanı Demirel'in vefatı

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-17 19:30:00

9. Cumhurbaşkanı Demirel'in vefatı
İzmir'de bazı sivil toplum kuruluşları 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in hayatını kaybetmesiyle ilgili taziye mesajı yayımladı, kentte bugün ve yarın verilecek konserler de ertelendi.

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in vefatı nedeniyle yayımladığı mesajında önemli bir devlet adamını kaybetmekten dolayı üzüntü duyduğunu belirtti.

Demirtaş, Süleyman Demirel'in cumhuriyet ve Türkiye sevdalısı biri olduğunu ifade ederek, "Demirel, çok değerli bir devlet adamı ve eşsiz bir dünya lideriydi. Anadolu'nun her karış toprağında hizmetleri var ve bu hizmetleri hiçbir zaman unutulmayacaktır" ifadelerini kullandı.

- TUGİAD'ın mesajı

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şube Başkanı Musa Turan da mesajında Türkiye'nin yarım asrına damgasını vuran Süleyman Demirel'in renkli kişiliği ve örnek devlet adamı kimliğiyle her zaman hatırlanacağını bildirdi.

Musa Turan, Demirel ve onun gibi düşünen devlet adamları sayesinde Türkiye'nin dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri olduğunu savundu.

- İzmir'de 2 konser ertelendi

Öte yandan İzmir'de 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in vefatı nedeniyle bugün 20.30'da Bostanlı'da yapılması planlanan "Karşıyaka Oda Orkestrası Konseri" ile yarın Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleştirileceği duyurulan Resul Dindar konseri ertelendi.

Haber Ara