Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

11Temmuz günü dolar güne nasıl başladı? Euro bu gün ne kadar?

11 Temmuz çarşamba günü yeni kabinde açıklanırken yükselen dolar dün her iki yönlü sert dalgalanan dolar bu güne nasıl başladı? Dolar 11 Temmuz günü ise dünkü seviyelerden başladı. İşte 11 Temmuz günü dolar güne nasıl başladı? sorusunun yanıtı. Dolar şu sıralar 4.71 seviyesinden işlem görüyor. Euro ise 5.53 seviyesinde.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-07-11 08:55:17

11Temmuz günü dolar güne nasıl başladı? Euro bu gün ne kadar?

11 Temmuz çarşamba günü  Dolar ne kadar? ve Euro ne kadar? soruları gündemde. Yeni kaine açıklandığı gece sert bir yükseliş yaşayan dolar dün her iki yönlü sert dalgalanma yaşadı. Peki bu güne nasıl başladı. Piyasalar önümüzdeki dönemde uygulanacak ekonomi politikalarına ilişkin sinyal verebileceği düşünülen Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu'na odaklanmış durumda. 11 Temmuz günü döviz kurlarını ve güncel dolar fiyatlarını,  güncel euro fiyatlarını ve tüm gelişmeleri haber detayda bulabilirsiniz.

Reuters'a konuşan bankacılar önümüzdeki dönemde uygulanacak büyüme enflasyonla mücadele, cari açık gibi yapısal sorunların çözümüne ilişkin süreçlerde nasıl politikalar izleneceğinin piyasaların gidişatına da yön vereceğini söylediler.

Dün iki yönlü sert bir şekilde dalgalanan dolar bugüne dünkü kapanış seviyelerinden başladı. Kur şu dakikalarda 4.71 seviyesinden işlem görüyor.

Euro/TL ise 5.53 seviyesinde.

YENİ SİSTEMİN EKONOMİ KURMAYLARI

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile daha seri kararlar almaya olanak sağlayacak şekilde düzenlenen ekonomi yönetimi, Hazine ve Maliye, Sanayi ve Teknoloji ile Ticaret bakanlıkları olarak yapılandırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesinin Hazine ve Maliye Bakanı, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak oldu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank olurken, son olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ruhsar Pekcan Ticaret Bakanı olarak kabineye girdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına eski Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan, Tarım ve Orman Bakanlığına ise Albaraka Türk Katılım Bankası, BİM AŞ ve Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'de yönetim kurulu üyeliklerini sürdüren Bekir Pakdemirli getirildi.

 

 

Haber Ara