Dolar

32,4398

Euro

34,7333

Altın

2.440,94

Bist

9.926,44

Shell'den 'Bonus Card'a özel kampanya

Shell'den 'Bonus Card'a özel kampanya

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-03 13:37:29

Shell'den 'Bonus Card'a özel kampanya
Shell&Turcas, Türkiye'nin önde gelen kredi kartlarından Bonus ile başlattığı yeni kampanyasıyla, müşterilerine kazandırmaya ve onları gülümsetmeye devam edecek.

Shell'den konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre,15 Ekim'e kadar Bonus üyesi Shell istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde 4 kez 100 lira ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan müşteriler, 25 lira değerinde "Bonus" kazanacak.

Müşteriler, kazandıkları bonusları 21â€"31 Ekim tarihleri arasında kampanyaya katılan Bonus üyesi Shell istasyonlarında akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanabilecek.

Değişen perakende sektörü ve tüketici ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerini farklılaştırmak amacıyla nisan ayında "Shell'e Hoş Geldiniz" müşteri deneyimi programını başlatan şirket, bu kapsamda, gelecek dönemde birçok projeye imza atacak. Bu amaçla Shell&Turcas, istasyon çalışanlarına özel hazırlanmış 100 bin adam/saatin üzerindeki çalışan eğitimi programını uygulamaya koydu.

Yenilenen eğitim programıyla 15 binden fazla istasyon çalışanı, müşteri deneyimini geliştirme hedefi doğrultusunda kapsamlı bir eğitim alacak. Müşterilerine kendilerini özel hissedecekleri bir alışveriş deneyimi sunan şirket, istasyonlarına gelen herkesin keyifli dakikalar geçirmesini ve yüzlerinde bir gülümseme ile yola devam etmesini sağlamayı hedefliyor.

Haber Ara