Dolar

32,4516

Euro

34,7890

Altın

2.443,61

Bist

9.941,59

Ribery, Guardiola'yı bombaladı

Franck Ribery, takımın başına yeni gelen antrenör Carlo Ancelotti için, 'Nihayet yeniden güvenli bir ortamı hissetmeye başladım' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-25 20:50:51

Ribery, Guardiola'yı bombaladı

Fransız yıldız Franck Ribery'den eski hocası Pep Guardiola'yı kızdıracak bir açıklama geldi. Alman Kicker dergisine konuşan Ribery, "Ancelotti bu takım için bir hediye" diyerek, yeni antrenörünü de övmüş oldu.

PEP'İ BOMBALADI

Franck Ribery'nin, "Nihayet yeniden güvenli bir ortamı hissetmeye başladım" açıklamaları bu sezon sonunda Bayern Münih'ten ayrılan ve Manchester City'ye antrenör olan Pep Guardiola'ya bir gönderme olarak algılandı.

GEÇMİŞTE DE SORUNLAR YAŞANMIŞTI

33 yaşındaki Franck Ribery'nin antrenör Guardiola ile arasının iyi olmadığı zaman zaman Alman spor basınında gündeme gelmişti. Ribery son açıklamasıyla bu söylentileri adeta doğrulamış oldu.

2005 yılında kısa süreli de olsa Galatasaray forması da giyen Franck Ribery, ilerleyen yaşına rağmen Bayern Münih'in en önemli silahlarından biri olarak gösteriliyor. Fransız futbolcu top ayağındayken attığı hızlı deparlar ve öldürücü paslarıyla tanınıyor.

Haber Ara