Dolar

32,5790

Euro

35,0501

Altın

2.457,76

Bist

9.813,25

Adana'da güreş heyecanı

Adana'da güreş heyecanı

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-03 13:26:47

Adana'da güreş heyecanı
Dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçi İsmet Atlı anısına düzenlenen karakucak güreşlerinin ikincisi, 8 Mayıs'ta Adana'nın Kozan ilçesinde yapılacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Belediyesinin düzenlediği organizasyon, Atlı'nın adını taşıyan stadyumda gerçekleştirilecek. Büyükler, yıldızlar ve minikler kategorilerindeki güreşlerde başpehlivana 9 bin lira ödül verilecek.

Güreşlerin tertip komitesi başkanlığını üstlenen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaptığı açıklamada, Atlı'nın hatırasını memleketi Kozan'da yaşatmaktan onur duyduklarını vurguladı.

Bu sporun gelecek nesillere aktarılması için Kozan Belediyesi ve Türkiye Güreş Federasyonu ile her türlü gayreti gösterdiklerini belirten Sözlü, "Dünya ve olimpiyat şampiyonu olarak Türk'ün gücünü tüm dünyaya gösteren değerli büyüğümüz İsmet Atlı'yı rahmetle anıyorum. Hemşehrimiz, ağabeyimiz İsmet Atlı'nın hatırasını yaşatma adına düzenlediğimiz karakucak güreşlerine katılacak güreşçilerimize başarılar diliyorum. Tüm hemşehrilerimizi ve güreşseverleri 8 Mayıs'taki şölene davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Haber Ara