Dolar

32,3272

Euro

35,0896

Altın

2.298,91

Bist

9.053,67

4 farklı teknoloji ile yaşlanmaya son

Bihter Fidangül, 4 farklı teknoloji ile yaşlanmaya son olduğunu belirterek teknolojilerle ilgili bilgi verdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-08 10:06:37

4 farklı teknoloji ile yaşlanmaya son
Bihter Fidangül, 4 farklı teknoloji ile yaşlanmaya son olduğunu belirterek teknolojilerle ilgili bilgi verdi.

Dermaslim Estetik ve Güzellik Merkezi Kurucusu Bihter Fidangül, "Selülit- yaşlanmaya karşı 4 farklı teknoloji var. Bunlar; bipolar radyofrekans-ısıtma, vakum masajı-masaj, kriyoterapi-soğutma, LED terapisi-cildin uyarımı" dedi.

Thermo-C, bünyesinde Radyo Frekans teknolojisini barındıran, yüz ve vücut gençleştirme, ayrıca bölgesel zayıflamada kullanılan bir sistem olduğunu ifade eden Bihter Fidangül, "Vakum, Radyo Frekans, LED ve Kriyoterapi gibi çeşitli teknikler Thermo-C cihazında kombine olarak bulunmaktadır. Bir seans içinde bu dört etkiyi aynı anda gösterebilme özelliği sayesinde, yapılan işlemin etkisini artmaktadır. Radyofrekans Sistemi tüm vücut tiplerinde gerçekleştirilen tedavilerde kullanılmak üzere geliştirilmiştir ve ilk seanstan itibaren gözle görülür ilerlemeler kaydedilmektedir. Thermo C Radyofrekans Sistemi 4 farklı teknolojiyi tek bir cihazda birleştirir ve bu nedenle her seansta başarılı ve kalıcı sonuçlar elde edilir: Cihaz yağları parçalamak ve selülitli görünümü büyük ölçüde azaltmak için tasarlanmıştır" diye konuştu.

Bihter Fidangül, Thermo-C kullanım alanlarını şöyle sıraladı:

"Cilt yüzeyini sıkılaştırır

Selülitin portakal kabuğu görünümünü yok eder veya azaltır.

Sadece yüzeysel yağları değil daha derindeki yağ dokuları tedavi ederek azaltır.

Cilt toleransını artırır ve bağ dokusunu güçlendirir.

Yüzde kırışıklıkları ve ince hatları hafifletir.

Vücutta oluşan çatlakların görünümünü azaltır."

Tedavi programının 30 ile 40 dakikalık 12 ile 15 seanstan oluştuğunu kaydeden Fidangül, "Otomatik programları sayesinde Thermo-C hastalara ağrısız, yan etkisiz, enjeksiyonsuz etkili ve rahatlatıcı bir tedavi uygulaması sunmaktadır Etkisini, seçilen bir derinliğe kadar ( 5-15 mm derinlik ) dokuda ısı ortaya çıkararak gösterir ve yağ yakarak ısı enerjisi ortaya çıkarır. Ortaya çıkan ısı enerjisi dolaşım bozukluğunu düzenleyerek selüliti azaltır. Yağ metabolizmasını düzenleyerek kilo verdirir. Kolajen üretimini artırarak gençleştirmeyi sağlar. Radyofrekans çok derinlere inemeyeceğinden bu sorun vakum sistemiyle çözülür. Uygulama alanı vakum yoluyla yukarı çekilerek Radyofrekans'tan yeterli etkilenmesi sağlanır. Vakum işlemi aynı zamanda mekanik bir masaj etkisi yapar. İşlem, selülitin sert dokusunu yumuşatır, dokunun oksijenasyonunu uyarır, yüzeysel kan dolaşımını uyarır, hücreler arası sıvı birikimini yok etmeye yarayan bir drenaj sağlar" şeklinde konuştu.

Haber Ara