Dolar

32,4478

Euro

34,7388

Altın

2.438,75

Bist

9.915,62

Zonguldak’ta dehşete düşüren görüntüler! Engelli liseliye zulmettiler

Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki bir lisede engelli öğrenciye sınıf arkadaşları tarafından yapılanlar büyük tepki topladı.

1 Yıl Önce Güncellendi

2022-12-30 08:51:51

Zonguldak Ereğli'de bir lisede yaşanan akran zorbalığı gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntüler büyük tepki topladı.

Liseli öğrenciler sınıf arkadaşları olan engelli genci sınıfta sıkıştırdı. Engelli gencin üzerinde uçan tekme denemesi yapan liseliler, genci zorla oynatmak istedi. Liseli gençlerin engelli arkadaşlarını tahtaya yapıştırıp kafasını duvara vurduğu görüntülerde dehşetin boyutunu gözler önüne serdi.

N.G. isimli engelli öğrencinin işkencesi dakikalarca sürdü. Şiddetin ilerleyen evrelerinde liseli öğrenciyi yere yatırıp zorla şınav da çektirdiler.

N.G'yi darp eden öğrencilerin, olayın görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte okuldan uzaklaştırıldığı öğrenildi. Yaşanan skandalla ilgili, engelli öğrencinin ailesinin, suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Ereğli Kaymakamlığı'nın olaya ilişkin olarak adli ve idari soruşturma başlatılması talimatı verdiği de gelen bilgiler arasında.

4 öğrenci gözaltına alındı

Karadeniz Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı yürütülen soruşturma kapsamında akşam saatlerinde olaya karışan 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verdi. Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri 4 öğrenciyi evlerinden gözaltına aldı.

Haber Ara