Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Zaman Akgündüz'ü hedefe koydu

Hollanda Rotterdam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Akgündüz 7 Haziran seçimleri öncesi; “Verdiğiniz oyla eşcinsellere, Ermenilere, dini değerleri yok etmek isteyenlere, ırkçılara, teröristlere destek olmamak için tekrar düşünün” yönündeki açıklaması sebebiyle 'paralel örgüt' tarafından Hollanda’da hedef tahtasına konuldu.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-15 09:56:36

Zaman Akgündüz'ü hedefe koydu

Yeni Akit'ten Mehmet Özmen'in haberine göre; Hollanda Rotterdam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Akgündüz 7 Haziran seçimleri öncesi; “Verdiğiniz oyla eşcinsellere, Ermenilere, dini değerleri yok etmek isteyenlere, ırkçılara, teröristlere, ABD ve Avrupa'da Türkiye'ye düşman olan basın organlarına destek olacağınızı tekrar düşünün” yönündeki açıklamaları sebebiyle Hollanda medyası tarafından hedef haline getirildi. Türkiye'deki bazı medyalar da Batı medyasına destek verdi.

'PARALEL YAPI'NIN HOLLANDA AYAĞI ÖNCÜLÜK ETTİ!

Zaman gazetesi, Akgündüz'ün açıklamalarından rahatsızlık duyan Hollanda basınına, “Hollanda'da Akgündüz depremi, ülkeden kovun!” başlıklarıyla destek verdi. Profesör Akgündüz'e yakın bir akademisyen, Akgündüz'e karşı başlatılan saldırı kampanyasının arka planını Akit'e şöyle anlattı: “Hocamızın yayınladığı mesaj, sağduyu çağrısını içeriyordu ve Türkiye düşmanlarına karşı ifadeler içeriyordu. Bu mesajı Hollanda-Zaman gazetesi çarpıtarak verdi ve Türkiye'deki paralel medya organları da olduğu gibi oradan aldı. Bunun üzerine, IUR Murakebe Kurulu, bir açıklama yaptı ve Hocamızın değerlendirmelerinin, çağrısının Türkiye düşmanlarını ilgilendirdiğini vurguladı. Birileri, eşcinselleri hocamıza karşı organize etti. Bu çalışma, paralelciler öncülüğünde yürütüldü, mezhepçi ve PKK terörü uzantıları da tam destek verdi. PKK'ya yakınlığı ile bilinen Sosyalist Parti Milletvekili Saadet Karabulut ve Alisiz Alevilik tezini savunan Keklik Demir Yücel, hocamıza karşı kampanyada özel olarak yer aldı.”

BÖYLE DÜŞÜNEN BİR ADAM GÖREVDEN ALINMALI!

Akgündüz Hoca'ya yakın akademisyen sözlerini şöyle sürdürdü: “Hollandalı bakan bir gazeteye, ‘Böyle düşünen bir adam görevden alınmalı' dedi. Paralel Örgüt'ün Hollanda ayağını organize eden Zaman adlı paralel gazete ve bazı solcuların internet sayfalarında ‘Akgündüz kovuluyor' ifadelerine yer verildi. Aynı şekilde Paralel'in Türkiye gazete ve televizyonları da Hollandalı bakanın açıklamasını ajite ederek, ‘Akgündüz kovuluyor!' yollu haberlere yer verdiler.”

SAYIN ERDOĞAN'A “DİKTATÖR” DİYENLER, “İKİ CÜMLEYE” TAHAMMÜL EDEMEDİ

Ortadaki, “Paralel, mezhepçi, eşcinsel, faşist Batı işbirliği” işbirliğinin altını çizen akademisyen sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a ‘diktatör' diyenlerin tahammülsüzlerine bakın. Teröre, eşcinselliğe karşı olmak suç!.. Fikir hürriyetinden bahseden Batı ve paralel yapının zihni arka planı bu olaylar dizisiyle bir kez daha günyüzüne çıktı. Hollanda'daki mezhepçileri, Alisiz Alevileri Türkiye'ye karşı kullanıyorlar.”

Haber Ara