Dolar

32,4432

Euro

34,7490

Altın

2.439,32

Bist

9.915,62

Yoksa siz hala Instagram’da komedi sayfasını takip etmediniz mi?

Instagram’da zaman geçirenlerin en çok tercih ettiği konseptlerin başında mizah geliyor.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-08-01 13:26:39

Yoksa siz hala Instagram’da komedi sayfasını takip etmediniz mi?

Komedi alanında sevilen, iyi içerik üreten binlerce hesap var. Ancak ana sayfanızda yalnızca en iyileri görmek, sosyal medyanın en çok konuşulan komik fotoğrafları, gündeme dönük videoları izlemek isterseniz Instagram'ın en sevilen hesaplarından @komedi hesabı, aradığınız hesap! Mizah dünyasının en iyi içerikleri bu hesapta

Sosyal medya artık hayatımızın vazgeçilmez bir öğesi. Gün içinde saatlerce zaman geçirdiğimiz, en sevilen platform olan Instagram'da ise herkesin ana sayfasında mutlaka mizahi içerikler üreten hesaplar yer alıyor. Fenomenlerin en komik esprileri, internetin gündemine damgasını vuran kısa videolar, sosyal medyanın en iyi capslerini tek çatı altında toplayan @komedi hesabı, mizahi alanda birçok kişinin favori hesabı. Her nerede olursanız olun yüzünüzü güldürecek, keyfinizi yerine getirecek kaliteli bir Instagram hesabı olan @komedi, mutlaka takip edilmesi gereken hesaplar içinde gösteriliyor. Şimdiden yüz binlerce kişi tarafından beğeniyle takip edilen hesap, mizah fenomenleri arasında ilk sıralarda geliyor. Yüz binler tarafından takip edilen komedi hesabı, mizahın en iyilerini bulabileceğiniz, gülümseten bir hesap.

Gündemden uzak kalmamanızı sağlayacak videolar

İnternetin trendleri öyle bir hızla değişiyor ki, yetişmek bazen oldukça zor. Ana akım medyaya dahi yansımayan bazı olaylar ve trendler, bir gün içinde milyonlarca kişi tarafından konuşulur hale geliyor. @Komedi hesabı yalnızca mizahi içeriklerle değil, aynı zamanda gündeme dönük konularla ilgili de en çok konuşulan, paylaşım rekorları kıran viral içeriklerle de sizi gündeme yakın tutuyor. Youtube, Twitter, Facebook, Ekşi Sözlük gibi platformlarda, televizyon ekranlarında, sinema ve dizi dünyasında en çok konuşulan konular üzerine fotoğraf ve videolar, komik yorumlar, ilginç tespitler ve çok daha fazlası sizi Instagram'ın en fenomen hesabı olan @komedi hesabında bekliyor. Paylaşımları binlerce kişi tarafından beğenilen ve izlenen komedi hesabı, Instagram'ı sık kullanan, sosyal medyayı sıkı takip eden kişilerin baş favorisi haline geldi. Bunun nedeni, günün her anı yalnızca internetin en kaliteli mizah içeriklerini iyi bir şekilde seçmesi ve takipçilerine sunması. Sosyal medyanın en aktif komedi hesabını takip edin

İnternetten uzak kalamayanlardansanız ve internet mizah kültüründen hiçbir şey kaçırmamak istiyorsanız, komedi hesabı günlük yayınladığı birbirinden kaliteli ve komik paylaşımlarla aradığınız hesap! Kısa videolar, kaliteli Instagram hikayeleri ve gönderileri ile şimdiden Instagram'ın keşfetme alanından düşmeyen içerikleri paylaşan hesap, takip listenizde olmayı hak ediyor. Ünlülerin ve fenomenlerin takip ettiği mizah hesapları içinde yer alan @komedi hesabının gönderilerinin altında yorum yapan yüzlerce kişi, esprilere espri katarken aynı zamanda bazen eğlenceli, bazen tartışmalı ortamların oluşmasına neden oluyor. İş yerinde, okulda, yolda ya da her nerede olursanız olun, hem gülmek hem de gündeme dair hiçbir konudan uzak kalmamak için siz de hemen Instagram'ın @komedi hesabını takip edin. Paylaşımları daha sıkı takip etmek ve internetin komedi içeriklerinden uzak kalmamak istiyorsanız, hesabın bildirimlerini açabilir ve bu sayede her yeni gönderi ve hikayeden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Instagram'da kendi alanında iyi içerikler üreten birçok hesap var, ancak aradığınız tek çatı altında hem komedi içerikleri, hem en çok konuşulan sansasyonel kısa videolar, ünlülerle ilgili espri capsleri, tweet alıntıları, kimi zaman duygusal içerikler ise komedi hesabı “yalnızca en iyi içerikler” felsefesi ile yola çıkan bir hesap. Takipte kalarak gündemin en çok konuşulan, en çok güldüren paylaşımlarından ilk siz haberdar olabilir, sosyal medya gündemine hakim olabilirsiniz!

Picture2

Haber Ara