Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Yerli Türk otomobiline bir talep de ABD’li sanatçıdan geldi

Yerli Türk otomobiline yurt içi ve yurt dışından talep yağıyor. Müslüman olan Amerikalı sanatçı Della Miles da, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, 'Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra ben de Türk otomobiline talibim, siparişimi buradan veriyorum' dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-28 14:43:05

Yerli Türk otomobiline bir talep de ABD’li sanatçıdan geldi

abd-li-della-miles-baris-pinari-harekati-na-d-12535079_amp

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün katılımıyla düzenlenen organizasyonla dünyaya tanıtılan yerli otomobile yurt içi ve yurt dışından da talep yağıyor. 

Türkiye'de yaşayan ve Müslüman olan Amerikalı şarkıcı Della Miles da, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Türk otomobiline talip oldu. Sanatçı Instagram hesabından, "Türk otomobiline talibim, siparişimi buradan veriyorum" paylaşımını yaptı.

Michael Jackson ve Whitney Houston gibi birçok sanatçının vokalistliğini yapan ve 2018 yılında Müslüman olup, Türkiye'ye yerleşen Amerikalı sanatçı Della Miles, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen organizasyonla dünyaya tanıtılan yerli otomobile talip olduğunu ve sipariş vermek istediğini açıkladı.

abd-li-sanatci-della-miles-turk-otomobiline-12762835_o

"BAŞKAN ERDOĞAN'DAN SONRA İLK TALEP BENDE"

Miles, yerli otomobilin fotoğrafını paylaşarak Türkçe ve İngilizce olarak "Tebrikler Türkiye. Seninle gurur duyuyorum. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra ilk talep benden. Türk otomobiline talibim, siparişimi buradan veriyorum" diye yazdı. Miles'ın paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce takipçisinden beğeni aldı.

 

Haber Ara