Dolar

32,3308

Euro

35,1814

Altın

2.247,37

Bist

8.718,11

Yavuz Baysan kimdir?

Üsküdar Belediye Başkan aday adayı Yavuz Baysan kimdir?

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-11-09 11:43:35

Yavuz Baysan kimdir?

1979 yılında Üsküdar'da doğdu. İlkokulu doğduğu mahallede, Sultantepe İlköğretim'de, ortaokul ve liseyi Üsküdar İmam Hatip Lisesi'nde okudu. Lisans eğitimini işletme üzerine yapan Baysan, MBA programında yüksek lisansını tamamladı.

Lise yıllarından itibaren siyasi çalışmaların içerisinde bulunan Baysan, 1996 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında çalışma hayatına başladı. O dönem de sunuculuk ve protokol sorumluluklarının yanı sıra Cumhurbaşkanımızın özel kalem görevini de üstlenen Baysan, uzun yıllar bu vazifelerini yerine getirdi. Ayrıca Türkiye'nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarının Yönetim kademelerinde hizmetlerde bulundu.

Milli Gençlik Vakfı'nda teşkilatlanma İHH İnsani Yardım Vakfı'ında temsilcilik görevlerini yürüten Baysan, hali hazırda İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyeliğine İhya Vakfı Başkanlığı' na devam etmektedir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde yöneticilik ve danışmanlık yapan Baysan, çalışma hayatına özel sektörde devam etti. Halen kurucu ortaklığını yaptığı kendi şirketinde ticari faaliyetlerini sürdürmektedir.

Üsküdar'da ikamet eden Baysan, evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

Haber Ara