Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Kadınlarda Saç Ekimi – Fiyatları, Yorumları ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kadınlarda saç dökülmesi çok sık rastlanan bir durumdur ve bu nedenle kadınlarda saç ekimi son zamanlarca çok sık tercih edilmektedir. Hormonlar, vitamin eksiklği ve demir eksikliği kadınlardaki saç dökülmesinin başlıca nedenleridir.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-04-27 14:21:46

Kadınlarda Saç Ekimi – Fiyatları, Yorumları ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kadınlarda saç ekimi yapılır mı, kadınlar için saç ekimi fiyatları neler, kadınlarda saç ekimi yaptıranlar yorumları nasıl gibi en çok merak edilen soruları yanıtlıyoruz.

Kadınlarda Saç Ekimi Yapılır Mı?

Erkeklere yapıldığı gibi elbette kadınlarda da saç ekimi yapılmaktadır. Sadece erkeklerdeki saç dökülmesi tipi ve altında yatan nedenler ile kadınlardaki saç dökülmesi ile farklı olduğu için kadınlarda saç ekiminde uzman bir ekibe müracaat edilmesi çok önemlidir.

Kadınlarda Tıraşsız Saç Ekimi

Traşsız saç ekimi yöntemi kadınlarda en çok tercih edilen saç ekim yöntemidir. Nedeni ise saçların tamamı traş edilmemektedir. Bu yöntemde sadece doktorun tespit ettiği saç sayısında göre başın arkasında görünmeyecek alan traş edilir. Kadınlardaki uzun saçlar sayesinde bu traş edilen aran görünmemektedir. Saçların uzun bırakılacağı için saç ekiminden sonra saç ekimi bölgesinin enfeksiyon kapmaması için dikkat edilmesi gerekir.

Kadınlarda Saç Ekimi Yaptıranlar Yorumları Nasıl?

Araştırmalarımız sonucunda kadınlarda çok memnun olanların olduğu kadar memnun olmayanların sayısının da çok fazla olduğunu gördük. Doğru bir seçim yapıldığında kadınların saç ekimi yorumlarının olumlu olduğu söyleyebiliriz. Genelde memnun olmayanların ise kadınlar için saç ekiminde uzman olmayan yerde yaptırdıklarını, kan ve hormon testi dahi yaptırılmadıklarını öğrenmiş olduk.

Kadınların saç ekimi yaptırmaya karar verdiklerinde mutlaka çok iyi bir saç ekim merkezi tercih etmeleri gerekir. Saç ekimi için Türkiye'nin en iyi saç ekim merkezi listelerini ve yorumlarını incelemelerini tavsiye ederiz.

Kadınlar için Türkiye'nin En iyi 5 Saç Ekim Merkezi Listesi:

  • Hermest Saç Ekim Merkezi
  • Nimclinic Saç Ekimi ve Estetik Merkezi
  • HLC Saç Ekim Merkezi
  • AHD Klinik
  • Asmed Saç Ekim Merkezi

Kadınlarda Saç Ekiminde Kurum Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Toplumsal olaylar, uluslararası platformda meydana gelen negatif durumlar ve gelişen kargaşa insanları her anlamda etkilemekte negatiflik içeren düşüncelerle karşı karşıya kalmasına neden olmaktadır. Psikolojikmen çöküşe geçen insanların saçları da bu duruma duyarsız kalamaz. Saç dökülmeleri küçük ve önemsiz bir sorun olmaktan çıkıp kitleleri etkileyen bir sorun halini alır.

Bu bağlamda sorunu çözme maksadıyla karşımıza pek çok kurum çıkmakta bu problemi ortadan kaldırma amaçlı olarak faaliyet planı yürüterek en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır. Kadın saç ekimi hizmetinin günden güne artması kadınların bu duruma ne kadar önem verdiğini gözler önüne serer niteliktedir.

Bir Kadın Saç Ekiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Kadın saç ekimi yaptırmak isteyen kişinin öncelikle iyi bir kurum seçimi yapması, alanında uzman bir doktorla çalışması ve kendini güvenle emanet etmesi gerekir. Ayrıca doktorun kazandığı ödüller, katıldığı seminerler de kullanıcının dikkatini çekmektedir. Bunun yanı sıra uzman bir doktorla çalışan kurumun işleyişine, temiz ve havadar bir ortamda kurulmuş olmasına da dikkat edilmelidir. Kurumda her şeyin yasal olarak test edilip onaylandığından emin olunmalıdır.

Yoksa herhangi bir negatif durumda sizin de başınız derde girebilir. Müşterilerine güler yüzle, anlayışla, samimi bir şekilde yaklaşan kurumlar kitleleri daha çok etkilemekte ve herkesi kendine hayran bırakmaktadır. Siz de böyle bir kurumla el sıkışabilirsiniz.

Kadın Saç Ekimi Operasyonu Sonrası Dikkat Edilecek Noktalar Nelerdir?

Kadın saç ekimi yaptıran kişiler operasyondan önce belli durumlara dikkat etmelidir. Zararlı alışkanlık alımını durdurmalı, kanın pıhtılaşmasını engelleyecek ilaç kullanımını bir süre önceden bırakmalılar. Aynı zamanda kullanılan herhangi bir ilaç varsa doktoruna danışmalıdır. Bunların yanı sıra operasyonun bitiminde de bazı noktalara dikkat etmeleri gerekir.

10 -15 gün boyunca istirahat etmek, kendini yormamak bunların başında gelmektedir. Bu sürenin sonunda operasyon neticesinde kabuk bağlayan saç derisinin kabuğu kalkacak ve saç derisi kendini yenileyecektir. Hastanın bu süre boyunca saç derisine özen göstermesi, aşırı sıcak veya soğuktan, güneşin zararlı etkilerinden, ultraviyole ışınlarından korunması gerekir. Bu durumlara dikkat etmek saç derisinin en kısa zamanda toparlanmasını sağlar.

Kadınlarda Saç Ekimi Fiyatları

Kadınlarda saç ekimi erkeklerin saç ekimine göre daha dikkat edilmesi gereken bir işlem olduğu ücretlendirmesinin de daha fazla olduğunu söylememiz gerekir. Kadınlarda saç ekimi fiyatları ortalama 15.000 TL ile 20.000 TL arasında değişmektedir.

Kadınların Saç Ekiminde FiyatınEtkisi Nedir?

Kadın saç ekimi operasyonu farklı türlere sahip olmaktadır ve her birinin ücretlendirmesi de farklıdır. Ancak hiçbirinin gelir gider dengesini sarsmadığı, bütçeyi zorlamadığı da bilinmektedir. Uygun fiyatlarda kaliteli hizmet vermeyi vaat eden firmalardan hizmet alarak özgüvenini yükselten binlerce kadın arasına katılmak isterseniz siz de kadın saç ekimi yaptırabilir.

Girdiğiniz ortamlarda tüm gözlerin size çevrilmesini sağlayabilir ve kendinize karşı olumlu duygular geliştirebilirsiniz. Piyasada faaliyet gösteren ve işinin ehli kurumlardan biri ile iş birliği içine girebilirsiniz. En kısa sürede yüksek verimlilik garantili operasyon ile herkese kendinizi fark ettirebilir, daha ikna edici bir üsluba uzanabilirsiniz.

Kadın saç ekimi hizmeti veren kurumlar alıp başını gidiyor. Bu durumda kadınlara da fazla seçenek imkânı tanınmış olsa da piyasada hakkını vererek çalışan kurumlar kadar işini baştan savma yapan ve olaya yalnızca maddiyat olarak bakan kurumlar da vardır. Bu açıdan kadın saç ekimi yaptırmak isteyen kişinin ince eleyip sık dokuması, iyi bir gözlemci olarak kurumları tek tek ziyaret etmesi ya da kullanıcı yorumlarından hareket etmesi gerekir.

Kurumların iyi bir hizmet verdiğini anlamak için çalışan doktorun uzmanlığına, bilgi birikimine, anlayışlı olup olmamasına; müşterilerine karşı olan tavırlarına, sorunlar karşısında ürettiği çözüm yollarına dikkat etmek gerekir.

Haber Ara