Dolar

32,3327

Euro

35,2050

Altın

2.245,98

Bist

8.718,11

WhatsApp kendi kendine (otomatik) silinen mesaj özelliği nasıl kullanılır?

Dünya çapında milyarlarca kullanıcısı olan WhatsApp'a yeni bir özellik geliyor. Snapchat‘in oldukça popüler olan mesajların otomatik olarak silme WhatsApp'ta da kullanılacak. Peki WhatsApp kendi kendine (otomatik) silinen mesaj özelliği nasıl kullanılır? WhatsApp mesajları otomatik silme özelliği nasıl kullanılır? WhatsApp çok yakında kaybolan (silinen) mesajlar özelliğini kullanıcılarının hizmetine sunacak. İşte WhatsApp 24 saatte kendi kendine (otomatik) mesaj silme özelliği ve kullanımına dair detaylar.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-08 16:55:31

WhatsApp kendi kendine (otomatik) silinen mesaj özelliği nasıl kullanılır?

Dünyanın en çok kullanılan online mesajlaşma platformu WhatsApp kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. WhatsApp uygulamasını geliştirme sürecini hızlandırdı. Geçtiğimiz günlerde WhatsApp Web üzerinden görüntülü ve sesli konuşma özelliğini kullanıcılarına sunan WhatsApp, şimdi de kendi kendine silinen mesajlar için kollar sıvadı. Snapchat'in en temel özelliği olan otomatik silinen mesajlar özelliği artık WhatsApp'a da gelecek.

Gelişmeden haberdar olan milyonlarca WhatsApp kullanıcısı WhatsApp kendi kendine silinen mesaj özelliği nasıl kullanılır? Sorusunun yanıtını aramaya başladı. WhatsApp otomatik silinen mesajlar şu anda aktif olarak kullanılmıyor. Güncelleme henüz test aşamasında. Ancak yakın zamanda WhatsApp kullanıcılarına bu hizmetin sunulacağı tahmin ediliyor. 

WHATSAPP KENDİ KENDİNE SİLİNEN MESAJLAR ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR?

Kullanıcı sözleşmesi ile dünya çapında tepki toplayan WhatsApp, uygulamasına yeni özellikler kazandırarak tepkileri azaltmaya çalışıyor. Görüntülü ve sesli konuşma özelliğini hayata sokan WhatsApp şimdi de 24 saatte silinen mesajlar özelliğini devreye almaya niyetli. WhatsApp'ın 24 saatte kendi kendine silinen mesajlar özelliğinin kullanıcılara sunulacağı iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde WhatsApp'ın kendi kendini imha eden fotoğraflar özelliğinin test ettiği iddia edilmişti. Peki WhatsApp kendi kendine silinen mesajlar uygulaması nasıl kullanılır?

WhatsApp-kendi-kendine-(otomatik)-silinen-mesaj-özelliği-nasıl-kullanılır

WhatsApp geçen sene Süreli Mesajlar özelliğini duyurmuştu. Burada kullanıcılara 7 gün içerisinde kaybolan sohbetler gerçekleştirme imkanı sağlanmıştı.

WHATSAPP MESAJLARI 7 GÜN İÇİNDE SİLME ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR?

WhatsApp geçtiğimiz günlerde 24 saatte kendi kendine silinen mesajlar özelliğinin bir provası olan 7 günde silinen mesajlar özelliğini kullanıma açmıştı.Peki WhatsApp mesajları 7 gün içinde silme özelliği nasıl yapılır? 

Birinci adım: Öncelikle WhatsApp sohbetini açın

İkinci Adım: Mesajların 7 günde silinmesini istediğiniz kişinin adına dokunun.

Üçüncü Adım: Süreli mesajlar'a dokunun.

Dördüncü Adım: Sorulursa DEVAM'a dokunun.

Son adım: Açık'ı seçin.

WHATSAPP MESAJLARI HERKESTEN SİLME

Öncelikle WhatsApp uygulamasını açıp silmek istediğiniz mesajı seçmeniz gerekiyor

İkinci adım ise menüden "mesajı sil" butonuna tıklamak oluyor

Üçüncü adım mesajı nasıl sileceğinizle ilgili. "Herkesten sil"i seçince mesajınız gönderdiğiniz kişilerden ve sizden silinir

NOT: WhatsApp mesajını herkesten sil özelliği mesaj gönderdikten 1 saat içinde kullanılabilir. 

WHATSAPP HAKKINDA

Bu yazımızda WhatsApp nedir sorusuna yanıt vereceğiz. WhatsApp kısaca dünyanın en çok kullanılan online mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp uygulaması Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumludur. Kullanıcılar 2G, 3G, 4G 4.5 G 5G ya da Wi-Fi ile mobil araçlarından ya da masaüstü uygulamalarından bağlanarak birbirlerine mesaj, fotoğraf ve video gönderebilir. Bu uygulama ile sesli ve görüntülü konuşma da yapılabilir. Şirket ABD'de, Kaliforniya eyaletindeki Santa Clara kentinde kurulmuştur. Daha sonra Facebook tarafından satın alınarak Facebook çatısı altında faaliyet göstermektedir. WhatsApp'ın dünya çapında milyarlarca kullanıcısı vardır.

Haber Ara