Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Vincent Aboubakar'dan Beşiktaş'a güzel haber

Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Vincent Aboubakar, Porto'nun Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmadı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-16 13:27:59

Vincent Aboubakar'dan Beşiktaş'a güzel haber

Önümüzdeki sezon hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Türkiye'de başarılı sonuçlara imzasını atmak isteyen Beşiktaş, dört koldan transfer çalışmalarını sürdürüyor.

OYUNCU DA GELMEK İSTİYOR

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş'in elini rahatlatmak adına bir an önce forvet transferini bitirmeyi hedefliyor. İşte bu doğrultuda gündemdeki en sıcak isim olan Vincent Aboubakar konusunda girişimler hızlandı.

Nijeryalı forvet Vincent Aboubakar'ın kulübü Porto ile sıkı pazarlıklara giren Beşiktaş, 24 yaşındaki Vincent Aboubakar'ın da Türkiye'ye sıcak bakması sonrasında tüm imkanlarını seferber etmişti.

DEVLER LİGİ KADROSUNA ALINMADI

Şu an için satın alma opsiyonuyla kiralık olarak alınmak istenen Vincent Aboubakar'ın, yarın Roma ile oynanacak Şampiyonlar Ligi Play-Off turu için hazırlanan kadronun listesinde yer almaması umutları artırdı.

Porto'nun hocası Nuno Espirito'nun, Vincent Aboubakar'ı yeni sezon planlarında düşünmediği ve gitmesine izin verdiği bildirildi.

KİRALANACAK

Daha önce bu Vincent Aboubakar'ı bonservisiyle satmak isteyen Porto'nun, Beşiktaş'ın Devler Ligi'ne direkt katılması ve oyuncunun transfer pazarındaki değerini artırma düşüncesiyle 1 yıllığına kiralamaya 'Evet' diyeceği konuşuluyor.

 

Haber Ara