Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Uzm. Est. Sara Yaman 2021 Kalıcı Makyaj Trendlerini Anlatıyor

Yüze ifadeyi veren kaşlar, hemen her kadının yüzünde en çok dikkat ettiği ve önemsediği nokta. Özellikle son yıllarda trend olan, kalın ve gür kaş modasının da etkisiyle, İfadesinin güçlü ve etkili olması için, hemen herkes kaşları dolgun olsun istiyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-10 15:20:27

Uzm. Est. Sara Yaman 2021 Kalıcı Makyaj Trendlerini Anlatıyor

Kalıcı Uygulamalarınızın Birkaçı Hakkında Bilgi Verebilir misiniz?

3D Microblading Kıl Tekniği ile Kaş Tasarımı : Ana kaş rengi kopyalanarak boşluk ve seyrek olan kısımlar, kıl tekniği ile yoğunlaştırılır. İğne yardımı ile pigment boyaların cilt altına yerleştirilmesidir. Böylece kaşların muntazam görünmesi sağlanır. Düşük olan kaşların uç kısmı microblading uygulaması ile kaldırılabilir ve yüzdeki hüzünlü ifade, yerini daha canlı ve estetik bir görünüme bırakır.

Kaş Laminasyonu: Kaş laminasyonu uygulaması, kaşın formunu değiştirerek yeni bir kaş formu ve hacim kazandırarak çarpıcı bir görünüm sağlar. Kaşlarımızın kıl yönünün aşağıya dönük veya dalgalı olması ifademizi olumsuz etkiler, bu da daha üzgün, yorgun, mutsuzmuş gibi görünmemize neden olur. Kaş laminasyonu bu sorunlardan kurtulmamızı, en doğal görünümü elde etmemizi sağlar.

Dudak Renklendirme: Hassas yapısından dolayı iç ve dış birçok faktörden kolayca etkilenen dudaklarımızın renginde, kuruluk, çatlak ve uçuk gibi birçok sebepten dolayı zamanla değişim meydana geliyor. Ayrıca dudak çerçeve hattında oluşan kayıplar dudakların olduğundan daha küçük görünmesine sebep oluyor. Kalıcı dudak renklendirme işlemini uzun süreli ruj gibi düşünmek doğru değildir. Bu işlem dudaklarınızın canlı, parlak dolgun görünmesi için iki sene kalıcı çözüm sağlıyor. Solgun dudakları canlandırmak ve dudak çerçevesini daha belirgin hale getirmek için yapılan bu işlemde doğal renklerin ve organik içerikli orijinal pigmentlerin seçilmesi de oldukça önemli. İşlem sonrasında günlük hayata kaldığı yerden devam edilebildiği gibi, kişi dilediği zaman, dilediği renkte ruj kullanabilir. Çerçeve hattı kaybolmuş ve solgun dudaklar, bu uygulamayla daha genç bir görünüme kavuşuyor.

Haber Ara