Dolar

32,4454

Euro

34,7775

Altın

2.442,56

Bist

9.915,62

Twitter Nedir,Nasıl Kayıt Olunur?

Dünya çapında yaygın bir sosyal medya uygulamalarından biriside Twitter'dır. Son zamanlarda büyük bir kullanıcı yoğunluğuna sahip olan Twitter, günümüzde yeni nesil iletişim araçları arasında yerini almaktadır.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-10 08:42:54

Twitter Nedir,Nasıl Kayıt Olunur?

Twitter kullanıcıları bu uygulama sayesinden dünyadan bilgiler alabilecek, çevresi, arkadaşları ve sevdikleri ünlülerin paylaşımlarından haberdar olabilmektedir. Sizler için Twitter hakkında merak edilen tüm detayları derledik.Twitter nedir? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. Twitter nasıl kaydolunur? İşte tüm detaylar…

Yeni nesil popüler bir iletişim uygulaması olan Twitter 21 Mart 2006 Yılında Jack Dorsey, Evan Williams, Noah Glass, Biz Stone tarafından kurulmuştur. Günümüzde de aktif olarak hizmet sunan Twitter 313 milyon kullanıcıya sahiptir. Bununla birlikte ister video,fotoğraf ve durum paylaşabileceğiniz özelliklere sahiptir. Günbe gün geliştirilen Twitter uygulaması tamamen ücretsiz bir şekilde kullanıcılarına hizmet sunmaktadır.Twitter hakkında genellikle nasıl kayıt olabilecekleri hakkında vatandaşlar bilgi sahibi olmak istiyorlar. Twitter'ın işlevi nedir? Merak edilen bu soruları yanıtlayacağız. İşte detaylar.

Twitter Nedir?

Dünya çapında en çok ziyaret edilen 10 internet sitesinden biri Twitter'dır. Twitter "internetin SMS'i" olarak tanımlanmıştır. 2016 Yılında araştırmalara göre 310 milyon aktif kullanıcıya ulaşmış ve her geçen gün daha da popüler bir hal almaktadır.

Twitter Nasıl Kayıt Olunur?

Twitter sosyal medya sitesine kaydolmak için şu adımları takip ediniz;

  • Twitter hesabı açmak için, ilk olarak Twitter ana sayfasına gelin.Bu linke tıklayarak https://twitter.com/ ulaşabilirsiniz.
  • Daha sonra sağ üst köşede bulunmakta olan, kaydol butonuna tıklayın.
  • Ardından sizden bazı bilgiler istenecek. Karşınıza çıkan sayfadaki bu bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurmaya özen gösterin.
  • Sayfadaki bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurduğunuzdan eminseniz eğer ardından en altta yer alan kaydol butonuna tıklayınız. Bu şekilde Twitter kaydolma sürecinin ilk aşamasını tamamlamış olacaksınız.
  • Kayıt yaptıktan sonra sizden fotoğraf eklemenizi, önerilen kişi ekleme ve bazı bilgiler istenecektir. Onları da tamamladıktan sonra Twitter ‘da sizde yerinizi almış olacaksınız.

Twitter Amacı

Popüler bir sosyal medya sitesi olan Twitter'ın genel amacı herkese açık sohbetler sunmaktır. Bununla birlikte Twitter insanları birbirine bağlamak ve insanların düşüncelerini büyük bir kitleyle paylaşmalarını sağlamaktır.

Haber Ara