Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Twitter hesap silme: Twitter hesabı nasıl silinir?

Dünya çapında 340 milyon aktif kullanıcıya sahip olan sosyal medya uygulamalarından birisi Twitter'dır. Twitter 2006 yılından günümüze kadar aktif olarak işlevini yerine getirmekte. Gerek iletişim gerek dünyadan haberler gerek mesajlaşma ve video,fotoğraf gönderimi sağlayan özellikleri ile günbe gün insanların dikkatini çekmekte. Özellikle de ücretsiz oluşu ile milyonlarca insanı kendine bağlamakta. Twitter hakkında en çok merak edilen konulardan biriside hesap silme işlemidir. Sizler için merak edilen tüm detayları derledik.Twitter hesabı nasıl silinir?Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. İşte tüm detaylar…

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-11 15:24:19

Twitter hesap silme: Twitter hesabı nasıl silinir?

Popüler bir sosyal medya uygulaması olan Twitter 21 Mart 2006 yılında Jack Dorsey, Evan Williams, Noah Glass, Biz Stone tarafından Amerika'da kurulmuştur. Twitter sayesinde; arkadaşların, aile bireylerinin ve iş arkadaşlarının hızla mesaj göndererek sürekli iletişim kurabileceği bir sosyal medya uygulamasıdır.Twitter ile kullanıcılar birbirlerine fotoğraf, video, bağlantı ve metin içeren Tweetler gönderebilmektedir.Twitter telefondan hesap silme işlemi nasıl yapılır? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. Bilgisayardan hesap silme işlemi işte detaylar.   

Twitter Hesap Silme

Twitter hesap silme işlemi için şu adımları takip ediniz;

  • Öncelikle Twitter uygulamasına gidiniz. Daha sonra giriş işleminizi gerçekleştirin.
  • Ardından hesabınızın üst menüsünde, gezinti menüsü simgesini veya profil simgenizi görmüş olacaksınız.
  • Buradan hesap öğesine, ardından altta yer alan hesabını devre dışı bıraka tıklayınız.
  • Daha sonra hesabı devre dışı bırakmaya ilişkin bilgileri okuyunuz. Bilgilendirmeyi okuduktan sonra devre dışı bırak öğesini seçiniz.
  • Son olaraktan da istendiğinde şifrenizi girin ve Devre dışı bırak öğesine dokunarak işleminizi başarı ile tamamlamış olursunuz.

Twitter Telefondan Hesap Silme

Dünya çapında popüler bir sosyal medya hesabı olan Twitter hakkında kullanıcılar telefon üzerinden hesaplarını nasıl silebileceklerini araştırmakta. Telefondan Twitter hesabı silmek için;

Telefonunuzdan Twitter hesabınıza giriş yaptıktan sonra profilinize tıklayıp “Ayarlar” Bölümüne girmeniz gerekmekte. Daha sonra buradan ayarlar bölümünde en altta yer alan “Hesabımı devre dışı bırak” yazan seçeneğitıklayın.Bununla birlikte Twitter hesabınızyaklaşık olarak 30 gün içerisinde silinecektir.

Twitter Bilgisayardan Hesap Silme

Bilgisayar üzerinden Twitter hesabını silmek için; Öncelikle Twitter hesabınıza bilgisayardan giriş işleminizi gerçekleştirin. Daha sonra hesabınızın Ayarlar-Hesap yazan sekmesine tıklayınız. Ardındanburada en alttaki “Hesabımı devre dışı bırak” yazan seçeneği seçin. Bu şekilde hesabınızı silmek istediğinizi onaylayınız. Bununla birlikte Twitter hesabınız yaklaşık 1 ay içerisinde kalıcı olarak silinmiş olacaktır.

Kullanılmayan Twitter hesapları silinir mi?

Hesabınızı etkin tutmak için en az 6 ayda bir mutlaka giriş yapın. Uzun süre işlem yapılmayan hesaplar kalıcı olarak silinebilir.

Haber Ara