Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

TRT'deki bilgi yarışmasında kazandığı parayı mültecilere bağışladı!

TRT 1'in bilgi yarışması Altın Petek, dün 69. bölümü ile ekranlara geldi. Programa konuk olan yarışmacılardan biri kazandığı paranın tamamını Suriyeli mültecilere bağışladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-07 23:48:19

TRT'deki bilgi yarışmasında kazandığı parayı mültecilere bağışladı!

TİMETURK | HABER MERKEZİ

TRT 1'de yayınlanan Altın Petek yarışma programına katılan Gökhan Erol, kazandığı parayı mültecilere bağışlayarak, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden oldu.

Erol'un yarıştığı programın ilgili bölümü dün (06.03.2017) akşam TRT ekranlarında yayınlandı.

Gökhan Erol isimli yarışmacı, 8 soru cevaplayarak 15.000 lira kazandı.

PARAYI SURİYELİ MÜLTECİLERE BAĞIŞLADI

Kazandığı 15 bin lirayı bir çırpıda mültecilere bağışlayan Erol, şöyle konuştu:

"Ben burada kazandığım parayı Suriyeli mültecilere bağışlamak istiyorum. Bir kuruşunu dahi almayacağım. Onların ihtiyaçları bizim hayallerimizden daha önemli. Çünkü bizim hiç olmazsa bir vatanımız var. Ama onların şu an rahatça oturacakları bi rvatanı yok. O

KİMDİR?

Erol, programda kendisini anlatırken, İstanbul Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olduğunu söyledi. Emekli ve üç çocuk babası olan Erol, spor yaptığını belirterek, izleyicilerin dikkatini çeken sözler sarf etti. 15 Temmuz'dan beri spor yapmadığını belirtti. Gülümseyerek, "Psikoljim bozuldu" diyen Erol, "Bu proramdan sonra düzeleceğim inşallah" dedi.

Bu pozitif mesajları, TRT 1'deki Altın Petek yarışmasına mülteciler için katıldığına dair izlenim oluşturdu.

Her ne olursa olsun, Erol, kazandığı 15 bin lirayı bir çırpıda mültecilere bağışayarak haftanın en güzel hareketini gerçekleştirdi : )

Haber Ara