$

Dolar

48,9700

€

Euro

55,8719

£

Sterlin

64,9478

₣

Frank

59,1354

₺

Gram Altın

6.766,9500

₿

Bitcoin

4.136.613

$

Dolar

48,9700

€

Euro

55,8719

£

Sterlin

64,9478

₣

Frank

59,1354

₺

Gram Altın

6.766,9500

₿

Bitcoin

4.136.613

Yerel Haberler

Trabzon'da yağış yol çökmesine yol açtı! 2 kişi yaralandı

Trabzon Pelitli'de yoğun yağış sonrası yol çöktü! Araç dere yatağına sürüklendi, 2 kişi yaralandı. Tedavilerinin ardından taburcu edildiler.

25.09.2026 - 14:36
Zafer Çalışkan
Trabzon'da yağış yol çökmesine yol açtı! 2 kişi yaralandı
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Trabzon'da etkili olan yoğun yağış, Pelitli Mahallesi'nde yol çökmesine neden oldu.

Sabah saat 04.00 sıralarında meydana gelen göçükte yoldan geçen otomobil dere yatağına sürüklendi. Araçtaki 52 yaşındaki Kenan Şahin ve 50 yaşındaki Yalçın Özer yaralandı. İki kişi Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak taburcu edildi.

Tofaş marka araç vinç yardımıyla dere yatağından çıkarıldı. Yol ulaşıma kapatılırken güvenlik önlemi alındı.

MUHTAR'DAN AÇIKLAMA

Pelitli Muhtar'ı Temel Bereketoğlu "2 arkadaşımız göçükte yaralandı. Durumları iyi. Gerekli müdahale yapılacaktır." Dedi.

Göçükle birlikte bazı fındık arazileri de zarar gördü.

 

Haberi Hazırlayan

Zafer Çalışkan

Zafer Çalışkan

Gündem, ekonomi, politika, spor ve yerel haber gelişmelerini yakından takip eden Zafer Çalışkan, yıllar içinde edindiği editörlük deneyimiyle güncel olayları anlaşılır, tarafsız ve okuyucu odaklı bir bakış açısıyla ele almaktadır. Haberciliğin temel ilkelerine bağlı kalarak doğruluğu ve şeffaflığı ön planda tutan Zafer Çalışkan, karmaşık konuları sade bir dille aktararak geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmayı hedeflemektedir. Birden fazla kaynaktan derlenen veriler ve saha gözlemleriyle desteklenen haber ve analiz içerikleri, okuyuculara konuya dair kapsamlı ve güvenilir bir perspektif sunmaktadır.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın