Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

TBMM Milli Savunma Komisyonu üyeleri Ukrayna'da

Komisyon üyeleri, Türk iş dünyası temsilcileriyle buluştu

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-01-24 22:46:34

TBMM Milli Savunma Komisyonu üyeleri Ukrayna'da
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt ile komisyon üyeleri, Ukrayna'daki Türk iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldi.

Türkiye'nin Kiev Büyükelçiliğinde yapılan toplantıda konuşan Beyazıt, Ukrayna'da iş dünyası için yeni imkanlar olduğunu belirtti.

Ukrayna'da yabancı yatırımcıların önünü açmak için reformların hızla hayata geçirilmesi gerektiğine dikkat çeken Beyazıt, "Ukrayna'nın imkanları harekete geçirilerek çok farklı alanlarda işler yapılabilir. Pek çok alanda ihracata, üretim ve yatırıma yönelik olanaklar var." diye konuştu.

Beyazıt, Ukrayna'daki Osmanlı döneminden kalma tarihi eserlere yönelik turizm faaliyetlerinin teşvik edilmesi gerektiğini ifade ederek, ülkenin batısında büyük bir Türk şehitliğinin de bulunduğunu vurguladı.

Milletvekilleri daha sonra Türk iş adamlarının sorunlarını dinledi.

Ukrayna'daki Türk iş dünyası temsilcileriyle buluşmaya TBMM Milli Savunma Komisyonu üyeleri AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın ve Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Yönet Can Tezel katıldı.

Haber Ara