Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Taraftardan Sneijder'e destek!

Cimbom’da taraftar ile başkan Özbek’in arası iyice açıldı. Yönetimi eleştiren sözleri sonrası ceza alan Sneijder'e taraftar kol kanat gerdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-20 17:40:53

Taraftardan Sneijder'e destek!

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray'da Wesley Sneijder'le ilgili son yaşananlar camiayı tam anlamıyla karıştırdı. Hollandalı yıldızın yönetimi sert sözlerle eleştirmesinin ardından başkan Dursun Özbek ilginç bir adım atmıştı. Bugüne kadar hep el üstünde tutulan 32 yaşındaki yıldızın iyi teklif gelirse satılabileceği ifade edilmişti. Ancak bu hamle taraftarla arası zaten kötü olan Özbek ve yönetimini iyice zor duruma soktu. Sarı- kırmızılı taraftarlar internet üzerinden önceki gün başlattıkları "Sneijder- GönderilirseBoykot" etiketine dün de "10'suz olmaz" diyerek mesaj yolladı.

2. KOSECKİ İSYANI

Taraftarın, 'Sneijder ayaklanması' akıllara 1992 yılını getirdi. Bugünlerde Galatasaray Sportif A.Ş.'de görev yapan Alp Yalman, o dönem kulübün başkanıydı ve 'tribünlerin sevgilisi' Roman Kosecki gönderiliyordu. Statta 10 binlerce Galatasaraylı "Kosa'yı satanı biz de satarız" diyordu. Cimbom'da yıllar geçti sadece isimler değişti. Sarı-kırmızılı taraftarlar şimdi de benzer ifadeleri Sneijder için kullanıp onun vazgeçilmez olduğunu yönetime kanıtlamaya çalışıyor. Taraftarlar takımda işe yaramaz birçok futbolcunun yattığı yerden para kazandığını belirtip sahaya yüreğini koyan ve her durumda kulübü savunan Sneijder'in satılmak istenmesine sonuna kadar tepki koyacaklarını da belirtiyor.

Haber Ara