Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Tamimi ailesinden 10 kişi daha gözaltında!

İsrail Ordusu Tamimi ailesinden 10 kişiyi daha gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında Tamimi’nin 15 yaşındaki başından plastik mermiyle vurulan kuzeni Muhammed Tamimi de var.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-02-27 17:11:39

Tamimi ailesinden 10 kişi daha gözaltında!

TIMETURK | ÇEVİRİ

Sabah erken saatlerinde gerçekleştirilen İsrail ordusunun baskınında beşi çocuk olmak üzere Tamimi ailesinden 10 kişinin daha gözaltına alındığı ifade edildi.

MUHAMMED TAMİMİ GECE YARISI EVİNDEN ALINDI

15 yaşında kafasından vurulan ve kafatasının bir kısmı ameliyatla alınan 15 yaşındaki Muhammed Tamimi de gece yarısı polis tarafından gözaltına alındığı ve sorgulandıktan sonra serbest bırakıldığı kaydedildi. Tamimi'nin gözaltına alınmasını askeri bir fizik doktoru tarafından onaylandığı aktarıldı.

NABİ SALEH SAKİNLERİ: ÖÇ ALMAK İSTİYORLAR

Ailenin çoğunun yaşadığı Nabi Saleh kasabasının sakinleri Tamimi ailesine yapılan baskınların öç alma amacını taşıdığını belirtiyorlar.

Kaynaklar geçen ay gerçekleştirilen tutuklamalarda üç gencin gözaltına alındığı ve Shin Bet tarafından sorgulandığını aktardı. Geçen ay gerçekleştirilen gözaltıların ise Tamimi ailesine gerçekleştirilen yeni gözaltı dalgasıyla alakalı olduğu belirtildi.

 

Haber Ara