Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Tahran Cuma Namazı Geçici Hatibi Sıddıki: Seçimlerde Süleymani gibi cesur insanları seçin

Tahran Cuma Namazı Geçici Hatibi Hüccet'ül İslam Sıddıki, 'Yalnızca partilere bağlı olanlara oy verilmemeli. Seçmenler Şehit General Kasım Süleymani gibi cesur insanları seçmeli. Milletvekilleri toplum için örenek olmalı' dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-02-14 14:10:41

Tahran Cuma Namazı Geçici Hatibi Sıddıki: Seçimlerde Süleymani gibi cesur insanları seçin

Tahran Cuma Namazı Geçici Hatibi Hüccet'ül İslam Sıddıki, bu haftaki Tahran Cuma Namazı hutbelerinde, ABD Başkanı Donald Trump'ın sözde barış planını eleştirdi.

Tahran Cuma Namazı Geçici Hatibi Hüccet'ül İslam Kazım Sıddıki, bu haftaki Cuma Namazı hutbelerinde, gündemdeki konulara dair değerlendirmelerde bulundu.

21 Şubat 2020'de yapılacak milletvekilliği genel seçimlere işaret eden Hüccet'ül İslam Sıddıki, "Yalnızca partilere bağlı olanlara oy verilmemeli. Seçmenler Şehit General Kasım Süleymani gibi cesur insanları seçmeli. Milletvekilleri toplum için örenek olmalı" dedi.

Hüccet'ül İslam Sıddıki, ABD Başkanı Donald Trump'ın sözde barış planını eleştirerek, "İnsanları evlerinden ederek Filistin topraklarını hibe eden bu plan ABD Başkanı ve Siyonist rejimi için utanç verici bir eylemdir" açıklamasında bulundu.

Hüccet'ül İslam Sıddıki, "En başından itibaren hezimete uğrayan bu plan yeni bir Filistin ayaklanmasına ve İslam dünyasında devrimci bir harekete yol açacaktır. Amerikalılar başarısız kalacaklar" şeklinde konuştu.

Haber Ara