Dolar

32,4463

Euro

34,7577

Altın

2.439,95

Bist

9.915,62

Süleymani’nin vurulduğu araçtan ne çıktı?

Fox News, Süleymani'nin vurulduğu araçtan çıkan fotoğrafları yayınladı. Fotoğraflar; Kasım Süleymani’nin cep telefonunu, cüzdanını ve bazı şiir kitaplarını içeriyordu. Süleymani’nin yanında ayrıca bir tabanca ve otomatik bir tüfek vardı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-12 17:09:18

Süleymani’nin vurulduğu araçtan ne çıktı?

buyuk1_48

Amerikan Fox News kanalı, ABD tarafından Irak'ın başkenti Bağdat Havaalanı çıkışında drone saldırısı ile öldürülen İran Devrim Muhafızları'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'ye ait yayınlanmamış yeni fotoğrafları ve bilgileri paylaştı.

Fox News tarafından yayınlanan yeni belgesel fotoğraflar; Kasım Süleymani'nin cep telefonunu, cüzdanını ve bazı şiir kitaplarını içeriyordu. Süleymani'nin yanında ayrıca bir tabanca ve otomatik bir tüfek vardı.

buyuk3_43

Fotoğraflar, drone tarafından vurulduklarında General Kasım Süleymani'nin araçlarını gizlice takip eden ABD Özel Operasyonlar ekibi üyeleri tarafından çekildi.

buyuk2_96

 

Fox'a göre, ABD birlikleri, Süleymani'nin yanmakta olan cesedini arabadan çekti ve onu teşhis etmeden önce yangını söndürdü. Haber kanalı Fox News, ayrıca parçalanmış bedenini gösteren fotoğraflara sahip olduğunu ancak yayınlamamayı seçtiğini söyledi.

ABD Özel Operasyon Kuvvetleri, Bağdat Havalimanı'ndan ayrıldıklarında ve doğru hedefin vurulduğunu doğrulamak için saldırıdan iki dakika sonra drone ile vururulan iki arabanın yaklaşık yarım mil gerisinde kaldı.

Haber Ara