Dolar

32,3398

Euro

35,1213

Altın

2.234,53

Bist

8.730,97

Süleymani’nin kızı: Lübnan’daki mücahidler bizi daha da cesaretlendirdi.

Kudüs Gücü komutanı Kasım Süleymani’nin kızı Zeyneb, Beyrut'ta Hizbullah’ın kadın örgütleri tarafından düzenlenen kutlamada yaptığı konuşmada, “Güney Lübnan'daki Mücahidler, bizi daha da cesaretlendirdi” dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-23 16:51:15

Süleymani’nin kızı: Lübnan’daki mücahidler bizi daha da cesaretlendirdi.

Irak'ın başkenti Bağdat Havaalanı yakınlarında ABD tarafından öldürülen Kudüs Gücü komutanı Kasım Süleymani'nin kızı Zeyneb, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Hizbullah'ın kadın örgütleri tarafından düzenlenen kutlamada yaptığı konuşmada, “Güney Lübnan'daki Mücahidler, bizi daha da cesaretlendirdi” dedi.

Süleymani, “Şehitleriniz İslam'ın şehitleridir. Siz devrimsiniz ve şehit ailelerinin kalplerinde yaşıyorsunuz. Hz. Hüseyin'e olan sevginiz, şehitlerinizin kanı, devrim sevginiz ve İsrail için ölüm çağrınız iki katına çıktı” dedi.

Zeyneb Süleymani, Beyrut'un güney banliyösünde Hizbulah'ın kadın örgütlerine bağlı Lübnan Kültür Derneği tarafından düzenlenen kutlama sırasında yaptığı konuşmada, “Kasım Süleymani adına, gerçeğin ve dinin sesi adına geldim" diyerek, “Güney Lübnan Mücahidleri, düşmanlarımız gençliğimizin cesur olmasını istiyor ve sizler düşmanlarımızın uğursuz hedeflerine ulaşmasını engelliyorsunuz" dedi.

Zeyneb Süleymani, Babası Süleymani'nin ABD ve İsrail işgaline karşı mücadele eden İran'ın en önde gelen etkili komutanlarından biri olduğunu ve inandığı dava uğruna şehit olduğunu söyledi. Zeyneb Süleymani, "Bir Süleymani gider, yerine binlerce Süleymani gelir" dedi ve babasının intikamının alanacağı sözünü verdi.

Haber Ara