Dolar

32,5192

Euro

34,7944

Altın

2.431,95

Bist

9.735,16

Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı Beinsport canlı İZLE | HD donmadan İZLE

Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı Beinsport canlı İZLE | Süper Lig'de hangi takım şampiyon olacak? Bu sorunun cevabının belli olmasına sayılı saatler kaldı. Tam kapanma döneminde şampiyonluk yarışında takımlarını tribünde destekleyemeyen taraftarlar şampiyonluk haftasında Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı izleme seçeneklerini araştırmaya başladı. Milyonlarca Galatasaray taraftarı Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı canlı izle nasıl yapılır sorusunu soruyor. Galatasaray Malatyaspor maçı şifresiz HD canlı izlemek için Digitürk aboneliği ya da Bein Connect üyeliği olması gerekiyor. İşte Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı donmadan takılmadan izleme yöntemleri...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-05-15 20:03:48

Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı Beinsport canlı İZLE | HD donmadan İZLE

Galatasaray Malatyaspor maçı Beinsport canlı İZLE | Süper Lig'de hangi takım şampiyon olacak? Bu sorunun cevabının belli olmasına sayılı saatler kaldı. Tam kapanma döneminde şampiyonluk yarışında takımlarını tribünde destekleyemeyen taraftarlar şampiyonluk haftasında Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı izleme seçeneklerini araştırmaya başladı. Milyonlarca Galatasaray taraftarı Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı canlı izle nasıl yapılır sorusunu soruyor. Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı şifresiz HD canlı izlemek için Digitürk aboneliği ya da Bein Connect üyeliği olması gerekiyor. İşte Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı donmadan takılmadan izleme yöntemleri...

Süper Lig'de şampiyonluk haftası... Aylar süren Süper Lig maratonunda bu akşam şampiyonluk kupasını kimin kaldıracağı belli olacak. Galatasaray alacağı 3 puan ve atacağı bol gol ile şampiyon olmaya çalışacak. Galatasaray Ligin son haftasında sahasında Helenex Yeni Malatyaspor ile karşılacak. Takımlarını panemi nedeniyle destekleyemeyen Galatasaray taraftarları da bu zorlu maçı izlemin yolunu arıyor. Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı Beinsport canlı HD ve donmandan, takılmadan izlemek isteyen taraftarlar araştırmaya başladı. Peki Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı Beinsport canlı izleme nasıl yapılır? İşte Galatasaray Malatyaspor maçı canlı donmadan, takılmadan izleme nasıl yapılır sorusunun yanıtı...

GALATASARAY MALATYASPOR MAÇI CANLI İZLE | ŞİFRESİZ BEİN SPORTS 2 CANLI KANAL GALATASARAY YENİ MALATYASPOR MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı saat 20.30'da başlayacak. Şampiyonun belli oalcağı haftada nefesler tutuldu ve Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı canlı izle seçenekleri araştırılmaay başlandı. Taraftarların Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı Beinsport canlı şifresiz izlemek için iki yöntemi bulunutor. İşte Galatasaray Yeni Malatyaspor internetten canlı izleme ve Televizyondan canlı izleme yöntemleri...

Galatasaray Yeni Malatyaspor canlı televizyon yayını: beIN SPORTS 2

Galatasaray Yeni Malatyaspor canlı HD internet yayını: beIN Connect

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

Galatasaray'da final maçına çıkacak olan muhtemel 11 belli oldu

Muslera, Yedlin-Donk-Marcao-Saracchi, Taylan, Kerem-Gedson-Emre Akbaba-Babel, Mohamed on biriyle sahaya sürmesi bekleniyor.

YENİ MALATYASPOR MUHTEMEL İLK 11

Yeni Malatyaspor'un hedefi 3 pauan. İşte Malatyaspor'un muhtemel ilk 11'i

Ertaç, Chebake, Semih, Hadebe, Karim, Ahmed, Zeki, Mustafa, Fofana, Adem, Kubilay

GALATASARAY YENİ MALATYASPOR MAÇI HAKEMLERİ

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçını Cüneyt Çakır yönetecek. Dev maçın VAR hakemi de Mete Kalkavan oldu.

GALATASARAY'DA HEDEF BOL GOLLÜ GALİBİYET

Galatasaray'ın Malatyaspor'a karşı galibiyetlerde üstünlüğü bulunuyor. Galatasaray'ın sahasında oynayacak olması da büyük avantaj. Glatasaray Malatyaspor'u bol golle yenerek şampiyonluk umutlarını son dakikaya kadar taze tutmak istiyor.

GALATASARAY ŞAMPİYON OLMAK İÇİN KAÇ GOL ATMALI?



GALATASARAY'IN ŞANSI MALATYASPOR KARŞISINDA GÜLÜYOR

Galatasaray Yeni Malatyaspor ile oynadığı son 4 lig maçında 3'ünü kazanıp 1'inde berabere kaldı. Galatasaray, söz konusu maçlarda 6 gol atarken rakibine sadece 1 gol izni verdi. Galatasaray son maçında Malatyaspor'u en az 3 gol fazlasıyla yenmeli. Galatasaray lider Beşiktaş'ın 2 averaj gerisinde bulunuyor.

GALATASARAY'IN KULAĞI İZMİR'DE OLACAK

Galatasaray, şampiyonluk için İzmir'den gelecek haberi bekleyecek. Galatasaray Malatyaspor ile karşılaşırken Beşiktaş da deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki ikili averajda eşitlik bulunurken, +2 genel averaj farkıyla siyah-beyazlılar liderlik koltuğunda oturuyor. Şampiyonluk hesapları yapan sarı-kırmızılı ekibe, sadece maçını kazanması yetmiyor.

BEŞİKTAŞ YENİLİRSE GALATASARAY'YA 1 PUAN YETECEK

Beşiktaş, Göztepe deplasmanında yenilmesi halinde Fatih Terim'in öğrencilerine şampiyonluk için 1 puan yeterli olacak. Siyah-beyazlılar İzmir'den 1 puanla dönerse sarı-kırmızılılar, Yeni Malatyaspor maçını kazanması gerekecek. Beşiktaş, Göztepe'yi yenerse Galatasaray'ın şampiyon olması için rakibini genel averajda geçmesi gerekiyor.

TRİBÜNLERDE 2 BİN TARAFTAR OLACAK?

Pandemi koşulları nedeniyle sezonun büyük bölümü seyircisiz oynanırken, özellikle son haftalarda birçok takımın statlarına taraftar aldığı görüldü. Türkiye Futbol Federasyonu bu ihlalleri para cezasıyla geçiştirince, Galatasaray camiasından Başkan Mustafa Cengiz ve ekibine, "Siz de seyirci alın" baskısı geldi. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, kurmaylarıyla yaptığı toplantı sonrası, sezonun son ve en önemli karşılaşmasında, cezası neyse ödeyerek stada taraftar sokmaya karar verdi. Yeni Malatyaspor karşılaşmasında Türk Telekom Stadı'nda yaklaşık 2 bin Galatasaraylı'nın olması ve takımlarına destek vermesi bekleniyor.

Haber Ara