Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Arda Turan Arsenal'e mi gidiyor?

Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'in, Barcelona ile anlaştığı iddiası sonrası Arda Turan ile ilgili de bir iddia geldi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-23 17:29:53

Arda Turan Arsenal'e mi gidiyor?

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in, Barcelona ile anlaştığı iddiası futbol gündeminde yer aldı. Mesut Özil'in Barcelona ile anlaştığı haberleri sonrasında İngiliz basınından da Arda Turan ile ilgili yeni bir iddia geldi.

Transfer döneminin gözde futbolcusu olan Mesut Özil'in sezon sonu sözleşmesi sona erecek. Özil, sözleşme uzatma taraftarı olmamıştı.

ÖZİL BARCELONA İLE ANLAŞTI İDDİASI

İspanya basınına göre, Barcelona bu transferde mutlu sona ulaştı ve Mesut ile sözleşme imzalamak için anlaştı. Katalonya radyosu, oyuncunun menajeri Erkan Söğüt ile konuştuklarını ve Mesut'un devre arasından itibaren 20 milyon Euro karşılığında 3.5 yıllığına Katalan ekibine katılacağını açıkladı. Türk asıllı Alman futbolcu Barcelona'da haftalık 450 bin Euro (ortalama 2.100 milyon TL) kazanacak. Bu iddianın ardından kısa bir süre sonra bir iddia da İngiliz basınından geldi.

ARDA TURAN KATALAN EKİPTEN AYRILIYOR

İddiaya göre; Mesut Özil'in Barcelona ile anlaşmasından sonra Arda Turan Katalan ekibinden ayrılıyor. Arda Turan'ın, Mesut Özil'i Barcelona'ya satan Arsenal ile anlaşacağı iddia edildi. Daha önce de Arda Turan'ın İngiltere Premier Lig'inde bir takımda forma giymek istediği belirtilmişti.

Haber Ara