Dolar

32,5314

Euro

34,8929

Altın

2.440,03

Bist

9.716,77

Siyonizm’in yeni ekonomik düzeni: “Bitcoin”

Kapitalizm her geçen gün daha da arttığı, yeni yöntemlerin denendiği, yeni stratejiler geliştirildiği dünya ekonomik düzeninde, artık cebinizde elle tutulur para değil küresel egemenlerin yeni düzeni sanal Bitcoin olacak...

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-13 10:28:22

Siyonizm’in yeni ekonomik düzeni: “Bitcoin”

Kapitalizm her geçen gün daha da arttığı, yeni yöntemlerin denendiği, yeni stratejiler geliştirildiği dünya ekonomik düzeninde, artık cebinizde elle tutulur para değil küresel egemenlerin yeni düzeni sanal Bitcoin olacak...

Milli Gazete'den Samet Yalçın'ın haberine göre, otuz yıl önce The Economist'in kapağında sinyalleri verilen ve 2009'da ilk olarak Satoshi Nakomoto adlı bir grup tarafından sanal piyasaya sürülen Bitcoin, hızla değer kazanıp yayıldığı kaydedildi. Rothschild ailesinin yatırım ortaklarından olan Bitcoin'i diğer para birimlerinden ayıran en büyük özelliği ise hiçbir otoriteyi ve devleti tanımaması.

HİÇBİR OTORİTEYE BAĞLI DEĞİL

BItcoIn'i diğer para birimlerinden ayıran özellik, Bitcoin'in para otoritelerine ve hükümetlere bağlı olmayışı. Bitcoin, hükümetlerin yani devletlerin kontrolünde değil. Bitcoin ağı denilen ve yapısında kimlerin olduğu henüz bilinmeyen sistemin en bilindik yatırımcısı ise Rothschild ailesi.

DÜNYADA HIZLA YAYILIYOR!

Şubat 2015'ten itibaren, 100 binden fazla tüccar ve satıcı, Bitcoin'i ödeme olarak kabul etti. Cambridge Üniversitesi tarafından 2017'de yapılan araştırmaya göre ise 2,95 ila 5,8 milyon eşsiz kullanıcı kripto coin cüzdanı kullanıyor.Adil olmayan, sömürüye dayanan kapitalist dünya düzeninde “emek” önce karşılığı olmayan matbu parayla satın alındı. Değişen dünyada kapitalizm de kendini yeniledi.

Artık emeğinizin karşılığı cebinizde paranız değil küresel egemenlerin yeni düzeni sanal birkaç dijital veri olacak. Otuz yıl önce The Economist'in kapağında sinyalleri verilen ve 2009'da ilk olarak Satoshi Nakomoto adlı bir grup tarafından sanal piyasaya sürülen Bitcoin, hızla değer kazanıp yayılıyor. Yaşanan bu gelişmeler akıllara, 1988 yılında yayınlanan bir sayısında “Dünyanın yeni para birimine hazır olun” başlığını atan The Economist dergisini ve Siyonizm yeni ekonomik düzenini devreye mi sokuyor sorularını getirdi.

KRİPTO PARA VEYA BİTCOİN NEDİR?

2009 yılında Satoshi Nakomoto rumuzlu bir şahıs tarafından ortaya çıkarılan kripto para bir diğer adıyla Bitcoin, dijital ve sanal bir para birimidir ve matematik temelli şifrelerden oluşur. Paraların merkezi bir otorite veya hükümete bağlı olmadığı sistemde, paraların üretimi de tamamen kullanıcı temelli bir modele dayanmaktadır. Bu sanal paralar satılabilir, satın alınabilir ve diğer para birimlerine çevrilebilir.

ROTHSCHILD AİLESİNDEN BİTCOİN YATIRIMI

Dünya finans merkezlerinin yönetimini elinde bulunduran Alman kökenli Siyonist Rothschild ailesi, dünya üzerinde hızla yaygınlaşmaya devam eden ve kripto para veya sanal para olarak da adlandırılan Bitcoin'in yatırım ortaklarından birisi oldu. SEC tarafından yayınlanan raporda, Rothschild ailesine ait Rothschild Investmen Corp firmasının, GreyScale firmasının Bitcoin yatırım aracı olan GBTC'ye 210 bin dolar tutarında yatırım yaptığı, yayınlanan belgelerle duyuruldu. Brian Cohen'in de şahsi Twitter hesabı üzerinden attığı “Rothschild ailesi Bitcoin'e yatırım yaptı” tweeti ile haber hızla yayıldı.

SİYONİZMİN ÇEYREK ASIRDAN FAZLA PLANLADIĞI DÜZEN

Yine Rothschild ailesinin sahibi olduğu The Economist dergisinin 1988 yılında yayınladığı bir sayısındaki kapağındaki “Dünyanın yeni para birimine hazır olun” başlığı bugünlere işaret ediyor. Derginin kapağında bir anka kuşu yer alıyor. Bu anka kuşunun boynunda ise altın renginde bir para birimi bulunuyor. Bu para biriminin üzerinde ise özellikle 2018 yılı vurgusu dikkat çekiliyor. Derginin kapağında yer alan diğer detay ise anka kuşunun yanan dolarların üzerinde duruyor olması. Bundan 8-9 sene önce ortaya çıkan Bitcoin'e, Rothschild ailesinin yatırım yapması ise Siyonizmin yeni ekonomik düzenini açıkça ortaya koyuyor.

HİÇBİR OTORİTEYE BAĞLI DEĞİL

Bitcoin'i diğer para birimlerinden ayıran özellik ise, Bitcoin'in para otoritelerine ve hükümetlere bağlı olmayışı. Bitcoin, hükümetlerin kontrolünde değil, Bitcoin ağı denilen ve üst katmanlarında kimlerin olduğu henüz bilinmeyen sistemin en bilindik yatırımcısı ise Rothschild ailesi.

HIZLA YAYILIYOR

Şubat 2015'ten itibaren, 100.000'den fazla tüccar ve satıcı, bitcoini ödeme olarak kabul etti. Cambridge Üniversitesi tarafından 2017'de yapılan araştırmaya göre ise, 2,95 ila 5,8 milyon eşsiz kullanıcı kripto koin cüzdanı kullanıyor.

THE ECONOMİST OTUZ YIL ÖNCE HABERİ VERDİ

Her ne kadar 2009 yılında ortaya çıksa da Bitcoin'in ilk sinyallerini Rothschild ailesinin en büyük hissedarı olduğu The Economist dergisi otuz yıl önce vermiş, derginin 1988'deki kapağında, “2018'de dünyanın yeni para birimine hazır olun” ifadeleri yer almıştı. Bununla birlikte dünya finans merkezlerinin yönetimini elinde bulunduran Rothschild ailesinin, GreyScale firmasının yatırım aracı olan Bitcoin Investmen Trust'ın (GBTC)'ın yatırım ortaklarından biri olması, gözleri “Bitcoin” sistemine çevirdi.

Haber Ara