Dolar

32,4535

Euro

34,7452

Altın

2.437,86

Bist

9.915,62

Sinpaş Denizli Basket Kulübü Başkanı Beştaş:

Sinpaş Denizli Basket Kulübü Başkanı Beştaş:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-13 16:45:50

Sinpaş Denizli Basket Kulübü Başkanı Beştaş:
Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Sinpaş Denizli Basket'in kulüp başkanı Tanju Beştaş, yarın konuk edecekleri Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u yenerek yollarına emin adımlarla devam etmek istediklerini söyledi.

Beştaş, yaptığı açıklamada, son iki karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak çıkışa geçtiklerini, Sakarya Büyükşehir Belediyespor maçında bu çıkışı sürdüreceklerine inandığını ifade etti.

Teknik heyet ve oyunculara güvendiğini kaydeden Beştaş, "Kaliteli oyunculardan kurulu bir kadromuz var. NBA patentli Hilton Armstrong'un takımımıza katılmasıyla daha da güçlendik. En önemlisi de Hakan Yavuz gibi bir başantrenör ile çalışıyoruz. Sakarya Büyükşehir Belediyespor maçını kazarak yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Hedeflerimize bu kadro ile ulaşacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Tanju Beştaş, geçen sezon taraftar desteğinin takıma çok önemli bir güç verdiğini vurgulayarak, yarın Pamukkale Spor Salonu'nda oynanacakları Sakarya Büyükşehir Belediyespor maçı için taraftarlardan destek istedi.

Haber Ara