Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Siirt'te Kaymakam Kocabey'in aracına saldırı düzenlendi!

Siirt'in Baykan ilçesi Kaymakamı Mehmet Kocabey'in otomobilinin geçişi sırasında el yapımı patlayıcı infilak ettirildi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-07 10:12:52

Siirt'te Kaymakam Kocabey'in aracına saldırı düzenlendi!

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Siirt'in Baykan ilçesi Kaymakamı ve aynı zamanda belediye başkan vekili Mehmet Kocabey'in otomobilinin geçişi sırasında el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Saldırıda can kaybı yaşanmadı.

Alınan bilgiye göre, İçişleri Bakanlığınca bir süre önce Baykan Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Kocabey, Yenice köyünde çeşitli temaslarda bulundu.

Temaslarının ardından ilçe merkezine dönen Kocabey'in içinde bulunduğu zırhlı makam aracının geçişi sırasında, teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirildi.

Patlamanın etkisiyle araçta küçük çaplı hasar oluşurken, saldırıyı hafif sıyrıklarla atlatan Kaymakam Kocabey'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SÜLEYMAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da meydana gelen patlamada herhangi bir can kaybı yaşanmadığını ve kaymakamın sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

"Sabah 08.45 sıralarında Baykan Kaymakamımız Mehmet Kocabey'e, Yarımca civarında yol kontrolünü yapabilmek, oradaki inşaat işlerinin nasıl gittiğini takip edebilmek için oraya intikal etmek üzereyken yola döşenmiş bir el yapımı patlayıcı ile zarar verilmek istendi. Allah'a çok şükür hem Kaymakamımızda hem de personelimizde herhangi bir yaralanma söz konusu değil."

Bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

 

Haber Ara