Dolar

32,4765

Euro

34,7468

Altın

2.440,01

Bist

9.915,62

Şemdinli'de 9 hedef imha edildi

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, dün anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Şemdinli'ye düzenlenen hava harekatında 9 hedefin imha edildiği bildirildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-10 09:30:49

Şemdinli'de 9 hedef imha edildi

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, dün 20.04-20.21 saatleri arasında, anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Şemdinli'ye düzenlenen hava harekatında bölgede tespit edilen 9 hedefin atış altına alınarak imha edildiği bildirildi.  

AA'nın haberine göre; Hakkari'nin Şemdinli kırsalına düzenlenen hava harekatı kapsamında 9 PKK hedefi imha edildi.

'İSTİHBARATIN DEĞERLENDİRİLMESİ SONUCU OPERASYON BAŞLATILDI'

Genelkurmay Başkanlığı'ndan operasyonla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Dün 20.04-20.21 saatleri arasında, anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Şemdinli'ye düzenlenen hava harekatında bölgede tespit edilen 9 hedefin atış altına alınarak imha edildi.

DÜN AKŞAM SAATLERİNDE KUZEY IRAK'TA BELİRLENEN HEDEFLER VURULDU

Türkiye terörle mücadeleye hem içerde hem de dışarda kararlı bir şekide devam ediyor. FETÖ ve IŞİD ile olduğu gibi PKK'yla mücadelede de önemli başarılara imza atılıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri PKK ile mücadelesinde attığı adımlarıda bir bir paylaşıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri son olarak sınırötesi bir opersyona dair bilgiler verdi.

KUZEY IRAK'TA 3 HEDEF İMHA EDİLDİ

TSK'dan yapılan açıklamada, 09 Eylül 2016 tarihinde 13.11-15.34 saatleri arasında Irak kuzeyi Avaşin/Basyan ve Hakurk bölgelerine alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlenen bölgede tespit edilen 3 hedefin ateş altına alınıp imha edildiği belirtilerek görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri kaydedildi.

SURİYE'DE DE 4 IŞİD HEDEFİ İMHA EDİLMİŞTİ

Suriye'nin kuzeyinde terör hedeflerine yönelik başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı'nda 17. güne girilirken, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 3 bölgede düzenlenen hava operasyonunda 4 IŞİD hedefinin imha edildiğini açıkladı. 

Suriye'de gerçekleştirilen operasyonla ilgili TSK, '09 Eylül 2016 tarihinde 09.34-09.44 saatleri arasında Tall Ali, Tell El Hava ve Vukuf bölgelerine Türk Hava Kuvvetlerine iat savaş uçakları ile hava harekatı düzenlenmiş, bölgede tespit edilen dört adet sabit hedef ateş altına alınarak imha edilmiştir.Hava taarruzunu icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir' ifadesini kullandı. 

Haber Ara