Dolar

32,4288

Euro

34,7869

Altın

2.440,95

Bist

9.915,62

Selahattin Demirtaş oyunu kullandı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, oyunu Sultanbeyli’de kullandı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-01 10:40:47

Selahattin Demirtaş oyunu kullandı

Ajansların haberine göre, Hamidiye Mahallesi Mevlana Ortaokulu'na gelen Selahattin Demirtaş'ı partililer sloganlarla karşıladı. Yoğun ilgi gösterilen Demirtaş, oyunu kullandı. Demirtaş, seçim sonuçlarını Ankara'da izleyeceğini söyledi.

Oy kullandığı sınıfta açıklama yapan Demirtaş, şu görüşleri dile getirdi: "Bugün Türkiye siyasi tarihi açısından çok önemli bir seçim gerçekleştiriyoruz. Umut ediyorum ki bugün yapılacak seçimlerde ortaya çıkacak siyasi sonuçlar bütün ülke açısından, hepimiz açısından en hayırlı bir sonuç olacaktır. Bütün Türkiye'nin en fazla arzuladığı, en fazla ihtiyacımız olan şey; huzurdur, barıştır. Bugün sandıklardan barışa, huzura dair büyük bir umudun çıkmasını öncelikle temenni ediyorum.

Zorlu ve sıkıntılı bir seçim dönemi kampanyası oldu. Maalesef yitirdiğimiz canlar oldu. Öncelikle seçimin hayırlı sonuçlarını barış, özgürlük, demokrasi uğruna canını feda eden bütün arkadaşlarımıza, acılı ailelerine bir teselli olur diye temenni ediyorum. Bugün sandıktan ne çıkarsa çıksın herkes açısından geleceğe daha da umutla bakmayı gerektirecek sonuç olacağından kuşku duymuyoruz. Allah bir kez daha hayırlı uğurlu etsin diyorum. Herkes akşama kadar oyunu kullansın. Geleceğimizi belirlemek halkın elindedir. Sandık iradesi güçlü bir şekilde demokrasimizi inşa etmeye yardımcı olsun.”

Demirtaş, partililerin sevgi gösterisi altında okuldan ayrıldı.

Haber Ara