Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Şanlıurfalı engelliler, Süper Lig virajında

Şanlıurfalı engelliler, Süper Lig virajında

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-19 16:56:25

Şanlıurfalı engelliler, Süper Lig virajında
Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi takımlarından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler, play-off'ta TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler ile 21 Haziran Pazar günü Ankara'da yapacağı karşılaşmayı kazanarak Süper Lig'e çıkmayı hedefliyor.

Kulüp başkanı Serdar Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, Süper Lig iddiasıyla mücadele ettikleri play-off grubunda şu anda ikinci sırada bulunduklarını ve rakiplerini yenerek Süper Lig'e çıkmayı garantilemek istediklerini söyledi.

Play-off'un son maçında TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Yıldırım, zorlu rakipleri karşısında galibiyeti hedeflediklerini vurguladı.

Başkent temsilcisini yenmeleri halinde Süper Lig'e çıkacaklarını aktaran Yıldırım, şöyle devam etti:

"Fedakarca, azimli çalıştık ve normal sezonu namağlup lider olarak tamamladık. Play-off maçlarında da üst düzey mücadele ortaya koyduk. Kentimizi Süper Lig'de temsil etme çabasındayız. Ankara'da oynayacağımız maçı TRT Spor canlı olarak yayınlayacak. Rakibimiz Süper Lig'e çıkmayı garantiledi. Biz de ikinciliğimizi koruyarak aynı hedefe ulaşmak istiyoruz. Çok zorlu bir deplasman olacak ancak kazanmaktan başka çaremiz yok."

Haber Ara