Dolar

32,4480

Euro

34,7319

Altın

2.435,12

Bist

9.915,62

Şahin: Bu Hakkari’nin ikinci kurtuluşudur

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Yüksekova'daki operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundu...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-23 00:32:08

Şahin: Bu Hakkari’nin ikinci kurtuluşudur

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "8 terörist ellerinde beyaz bayrakla teslim oluyor. Bu Hakkari'nin ikinci kurtuluşudur. Kahraman askerlerimize ve polislerimize şükran duygularımızı ifade ediyoruz" yorumunu yaptı.

Ajansların haberine göre; Karabük'te vatandaşlara hitap eden Şahin, bugün evindeki takvimden koparttığı yaprakta "Hakkari'nin 1918 yılında İngiliz işgalinden kurtulmasının yıldönümü" yazdığını anlattı.

"Bugün Hakkari'nin ikinci kez düşman işgalinden kurtarıldığını" ifade eden Şahin, "Türkiye'nin bazı bölgelerinde olduğu gibi, Hakkari istila ile karşı karşıya kaldı. Hakkari, Şırnak, Mardin, Cizre'miz bir terör örgütü marifeti ile 'özyönetim' kuruyoruz diye hendeklere ve çukurlara muhatap oldu. 98 yıl önce Hakkari düşman işgalinden kurtulmuştu. Dün nüfusu Hakkari'den daha büyük olan Yüksekova ilçesinde çekilmiş olan bir fotoğraf vardı gazetelerde. 8 terörist ellerinde beyaz bayrakla teslim oluyor. Bu Hakkari'nin ikinci kurtuluşudur. Kahraman askerlerimize ve polislerimize şükran duygularımızı ifade ediyoruz. Şehit olan polis ve askerimize rahmetler diliyoruz" diye konuştu.

Haber Ara