Dolar

32,4845

Euro

34,7989

Altın

2.440,90

Bist

9.915,62

Sadakatsiz Didem kimdir? Didem rolünü oynayan Aydan Taş kaç yaşında, nereli?

Aydan Taş, BKM Mutfak ile adını duyurdu. Sadakatsiz dizisinde Didem karakteri ile ekranlarda yer alacak. Sevilen başarılı oyuncuTaş, her hafta Sadakatsiz dizisindeki rolü ile sevenleri ile buluşacak. Peki, Sadakatsiz Didem aslında kim, gerçek adı nedir? İşte, tüm detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-24 23:11:15

Sadakatsiz Didem kimdir? Didem rolünü oynayan Aydan Taş kaç yaşında, nereli?

Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz dizisine yeni bir isim daha dahil oluyor. Çok Film Hareketler Bunlar'ın yıldızı Aydan Taş, Didem rolü ile ekranda yer alacak. Sadakatsiz, Cemal Hünal transferi ardından Aydan Taş ile birlikte dikkatleri çekmeye devam edecek. Sadakatsiz dizisi Didem'i oynayan Aydan Taş dizileri haberimizde.

AYDAN TAŞ KİMDİR?

Taş, 1982 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi. Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olarak adını duyuran Aydan Taş, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat ve Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde eğitimini tamamladı. Üniversite yıllarında okul tiyatrolarında oynayarak amatör olarak eğitim aldı. Eski Çarıklar ve Pişti adlı oyunları yanı sıra Organize İşler, Bebeğim, Bir Demet Tiyatro ve Sınıf adlı filmlerde rol alarak oyunculuk tecrübesini artırmıştır. 2005'ten beri BKM Mutfak'ta oynuyor.

Haber Ara