Dolar

32,4541

Euro

34,7508

Altın

2.440,06

Bist

9.915,62

Putin: Bazen izlerken şok geçiriyorum

Rusya Devlet Başkanı Putin, ilginç bir itirafda bulundu. TV proğramlarından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Putin, bazen televizyon izlerken şok geçirdiğini söyledi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-12 08:40:25

Putin: Bazen izlerken şok geçiriyorum

Rusya Devlet Başkanı Putin, ilginç bir itirafda bulundu. Televizyon izlerken bazen şok geçirdiğini söyledi.

Putin, 10 Aralık İnsan Hakları Günü'nde video konferans yoluyla Sivil Toplum ve İnsan Hakları Geliştirme Konseyi toplantısına başkanlık etti.

TV proğramlarından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Putin, “Televizyon içeriği üzerindeki kontrol alanında dikkatli ve seçici davranmanız gerekir, ancak sıra dışı şeylerin sınırlandırılması önemlidir” dedi.

Sivil Toplum ve İnsan Hakları Geliştirme Konseyi toplantısı sırasında gazeteci Marina Akhmedova, medya ve sosyal ağlarda ahlaki ve etik standartlar konusunu gündeme getirdi.

Gazeteci Marina Akhmedova, özellikle, federal kanallardaki bazı talk show'un konularını örnek olarak göstererek, “Erken hamilelik ve diğer benzer konularla ilgili hikayelerden bahsediyoruz. Yayında ölü ticareti yapmaya hazır insanlar var” dedi.

Akhmedova'nın sözlerini yanıtlayan Putin, “Dürüst olmak gerekirse, nadiren televizyon izliyorum. Yeterli zamanım yok. Ama bazen izlerken şok geçiriyorum. Bu konuda tamamen sana katılıyorum” dedi.

Televizyondaki içeriğin "bu tür şeyleri yayınlayan" insanların kültürel düzeyine bağlı olduğunu belirten Putin, TV program yapımcılarını da uyararak, halkın bilincinin bozulmamasının dikkat edilmesini ve daha seviyeli programlar yapılmasını istedi.

“Tüm araçlar asil hedeflere ulaşmak için olmalıdır” diyen Putin, bu alanda sabır gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: vm.ru

Haber Ara