Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Playstation 5'in iç havalandırması, diğer PS modellerinden daha farklı olabilir

Piyasaya çıkış tarihine çok az bir süre kalan Playstation 5'in, iç havalandırması hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Peki Playstation 5'in iç havalandırması ne gibi özelliklere sahip olacak?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-04 12:02:40

Playstation 5'in iç havalandırması, diğer PS modellerinden daha farklı olabilir

Tanıtımına çok az bir süre kalan Playstation 5 hakkında ortaya atılan gelişmeler dur durak bilmiyor. İlk önce tasarımı daha sonra donanımları ve en sonunda fiyatı hakkında atılan iddialar, Playstation 5'i epey bir süre gündemde tutmayı başardı. Şimdi ise cihazın iç hava sirkülasyonu ile ilgili çok çarpıcı bir iddia geldi. İddiaya göre Sony, tüm havalandırma sorunlarını ortadan kaldırabilir. Ortaya çıkan detay Playstation 5'in çift fanlı gelecek olması yönünde.

playstation-5-te-cift-fan-kurulumu-olabilir

İddia edilen görsel Adrian Mann tarafından How It Works dergisinde de yer aldı. Şuan için sadece bir iddia olarak gündem olsa da Playstation 5'in böyle bir tasarım ile gelmesi mümkün olabilir. Çünkü cihaz çıktığında dünyadaki en güçlü oyun konsolu olacak. 8x Zen 2 çekirdek - 3,5 GHz işlemci 16 GB GDDR6 RAM / 256 bit gibi gayet yüksek teknolojileri barındıran bir cihaz ısınmaya mahküm. O sebeple ortaya atılan tasarım, bu özellikleri göze aldığımızda mantıklı bir seçenek olarak gözüküyor. En nihayetin de tüm soruların cevaplarını tanıtım gününde öğreneceğiz.

Haber Ara