Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Özel Sultan Fatih Koleji Hayata Hazırlayan Okul

Özel Sultan Fatih Koleji, ilkokulda atılan temelleri sağlam bir şekilde geliştirmeyi hedeflemektedir. Yaparak/yaşayarak öğrenme şekli ile öğrencilerin dikkat etme, planlama, yaratıcı düşünebilme ve muhakeme edebilme gibi düşünme becerilerini üst düzeye taşıyıp desteklemektedir.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-05 22:55:50

Özel Sultan Fatih Koleji Hayata Hazırlayan Okul

Ortaokul gruplarında, eğitimi projeler ile zenginleştirerek öğrencilerin hem sorumluluk alabilme hem de çok duyu organıyla derse katılımını gerçekleştirmeyi esas almaktadır. Bu amaçlarla, sosyal katılım becerileri gelişmiş, hak ve sorumluluklarının farkında olan çocukları, lise dönemine hazırlamak ön planda tutulmaktadır.

Lise dönemine başlayan öğrencilerin ise hayata hazırlanabilmeleri adına gerekli bütün akademik desteği vermeyi planlayarak hayata geçiren Özel Sultan Fatih Koleji, aynı zamanda tüm öğrencilere 'öğrenmeyi öğrenme' eğitim anlayışını aşılamaktadır. Sağladıkları güvenli ders ortamlarında, ana dilini doğru konuşup yazabilen, sosyal olarak gelişmiş ve özgüveni yüksek olan bireyler yetiştirerek toplumda daha aktif bir rol almasını sağlamaktadır.

Kulüp Etkinlikleri

Öğrencileri, sosyal, sportif ve kültürel yönden destekleyerek hayata hazırlama gayesi ile kulüp etkinlikleri düzenlenmektedir. Çok yönlü gelişimi destekleyen bu kulüpler, öğrencilerin sınıf düzeyine, yaş gruplarına, geliştirilmesi istenen yönlerine, kazandırılmak istenen beceri, bilgi, tutum ve davranış özelliklerine göre belirlenmektedir. Kulüplerden elde ettiği verimi, derslerine başarı olarak yansıtan öğrenciler, öğrenmek için de çok daha hevesli bir hale gelmektedir. Özel Sultan Fatih Koleji kulüpleri şu şekildedir:

1. Okuma Dikkat Kulübü

2. Bilgisayar Kulübü

3. Deney Kulübü

4. Soru Çözüm Kulübü

5. Zeka Oyunları Kulübü

6. Puzzle Kulübü

7. Tiyatro Kulübü

8. Robot/Lego Kulübü

9. Satranç Kulübü

10. Sosyal Yardımlaşma Kulübü

11. Kuran Kulübü

12. Gezi ve Sinema Kulübü

13. Yeşilay Kulübü

14. Basketbol Kulübü

15. Futbol Kulübü

16. Gitar Kulübü

17. Süsleme Kulübü

18. Buz pateni Kulübü

19. Masa Tenisi Kulübü

20. Okçuluk Kulübü

21. Jimnastik Kulübü

22. Voleybol Kulübü

23. Tekvando Kulübü

Haber Ara