Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Otomobilde can pazarı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir otomobil elektrik direğine çarptı

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-29 14:32:37

Otomobilde can pazarı
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir otomobil elektrik direğine çarptı. 3 kişinin yaralandığı kazada, otomobilin sürücüsü hurdaya dönen araçta sıkıştı. Ağır yaralı olan genç sürücü, itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonrasında kurtarıldı.

Kaza sabah 08:00 sıralarında Orhangazi'de Göl kavşağı yakınlarında Zeytinciler Çarşısı girişinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Abdullah Kahraman idaresindeki 16 Z plakalı bir otomobil Göl kavşağından Orhangazi istikametine doğru seyir halindeyken, kavşağı geçtikten sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Zeytinciler Çarşısı girişinde kaldırımı aşan otomobil elektrik direğine çarptı.

3 KİŞİ YARALANDI

Kazada otomobil sürücüsü Abdullah Kahraman ile birlikte araçta bulunan Erdem Fidan ve Osman Şimşek yaralandı. Kaza nedeniyle olay yerine kurtarma ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde yolcu olarak bulunan Erdem Fidan ile Osman Şimşek araç içerisinden çıkarılarak ambulansla Orhangazi Devlet hastanesine kaldırıldı.

CAN PAZARI YAŞANDI

Kazada otomobil içinde sıkışan sürücü Abdullah Kahraman için ise zamanla yarış başladı. İtfaiye ekipleri sürücü koltuğunda sıkışan Abdüllah Kahraman'ı yaklaşık 20 dakika süren çalışma sonrasında kurtarılarak ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

(Musa Öztürk/ İHA)

Haber Ara