Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Ömer Çelik'ten Beştepe’ye çıkan CHP’li iddiasına ilişkin açıklama: Kimin yaptığını buldum

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kısa süre önce Türkiye siyasi gündemini esir alan ve yalan olduğu ortaya çıkan Beştepe’ye çıkan CHP’li iddiasına ilişkin açıklama yaptı. Çelik 'Ben olayı kimin yaptığını buldum' dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-07 16:07:39

Ömer Çelik'ten Beştepe’ye çıkan CHP’li iddiasına ilişkin açıklama: Kimin yaptığını buldum

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bu sabah CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Çelik, kısa süre önce Türkiye siyasi gündemini esir alan ve yalan olduğu Beştepe'ye çıkan  CHP'li iddiasına ilişkin açıklama "Ben olayı kimin yaptığını buldum" dedi.

İşte Çelik'in o açıklamalaır:

"CHP'DE NÜKLEER ETKİYLE PATLADI"

Ömer Çelik, Beştepe'ye giden CHP'li siyasetçi iddialarına ilişkin şunları söyledi:

“Bu tartışma tamamlanmadı. Büyük bir yalan bombası, CHP Genel Merkezinden nükleer bir etkiyle patladı, fakat üstlerine alınmıyorlar. Enteresan bir baskı da kurdular. Konu tabii ki kapanmadı."

"TÜRK SİYASİ HAYATINA GEÇMİŞ BİR SKANDAL"

"Bu Türk siyasi hayatına geçmiş en büyük skandallardan bir tanesidir. Bir yalan haber üzerine yalan siyaseti kurdular. Cumhurbaşkanımızı suçladılar. Yalan haberi yapan gazeteciler haberin arkasından çekildi. Bunlar hala yalan siyaseti yapmaya devam ediyorlar."

"KİMİN YAPTIĞINI BULDUM"

"Ben olayı kimin yaptığını buldum. Bir kod veriyorum. Ben kod vereceğim, siz takip edin. Cumhurbaşkanlığı Külliyesine saygısız bir biçimde ‘saray' diyorlar. Kim diyorsa ki, ‘Bu işin arkasında saray var.' onlar yaptı. Bu cümleyi kim kullanıyorsa yalan haber patladıktan sonra. Gazeteciler dedi ki, ‘Bizim yaptığımız haber doğru değil. Bize CHP'li bu bilgiyi vermişti. Bu bilgiyi veren CHP'li de bize CHP Genel Başkanından onay aldığını söylemişti. Burada CHP Genel Merkezinin demesi gereken şey şu, ‘Bu gazetecilerin yalan haberi üzerine yanlış bir yaklaşım içerisine girdik. Sayın Cumhurbaşkanından, milletimizden CHP tabanında özür diliyoruz.' demesi lazım.”

 

Haber Ara